Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.496
- 8.861
- 1.698
Bi yandan da diyorum eğer olumsuzsa Ahmet Bulut gelmeden yönetimin bi açıklama yapması daha mantıklı geliyor.tabiki degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi yandan da diyorum eğer olumsuzsa Ahmet Bulut gelmeden yönetimin bi açıklama yapması daha mantıklı geliyor.tabiki degil
Zaten bi muhabir bunu da yazmayacaksa daha neyi yazacak ki.saçma,telefonun saatini değiştirerek böyle bir mesaj yazsak mesela dün gece yazmış gibi gözükmez mi ?
kılıçdaroğluna edilen laflar hakkında dikkat edelimHayırdır kılıçdar ssk'yı mı batırdı ne bu telaş vasf
bizimkiler halen dün gece gibi siritsin sence diyip gülmeye devam etsinler. toshak geciyorlar resmenBi yandan da diyorum eğer olumsuzsa Ahmet Bulut gelmeden yönetimin bi açıklama yapması daha mantıklı geliyor.
Falcaonun ailesi otelde kaliyor gibi esinin storysinden oyle anladim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim derdim forum üzülmesin kandırılmasın huzuru kacmasinDuygusal bi adam oldugunu hep belirtmisimdir.
Yahu Şeref Aydın Salı günü geliyor demiş ama niyeyse kimsede tık yok. Buraya yazmadı diye inanmıyor mu kimse anlamadım ki sonuçta ekşi hesabı da onun hesabı
Çok haklısın. Neyse akşama kadar herşey ortaya çıkar zaten.bizimkiler halen dün gece gibi siritsin sence diyip gülmeye devam etsinler. toshak geciyorlar resmen
Bir muhabir iner inmez sorsun ona durumu.Ahmet bulut u almisiz 15.30 da tr de .h.o
Cocuk dusmesin diye koltugu cekmisler sabit telefon falan var kesin otel

yedek kaleciymiş rengim doğru muAhmet bulut u almisiz 15.30 da tr de .h.o
Miamide ki kaldiklari otel odasi olmasin bu?

Falcao kac gol yazar bu sezon sergicimBenim derdim forum üzülmesin kandırılmasın huzuru kacmasin
Video çekmiş kadın. Baya bildiğin otel odası. Çocuklar zaman farkından etkilendi kalkmak zor falan yazmış.atsana buraya