Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın maçımızı alalım konya maçı 50 bin kişi olur ben açıkcası çok üzülmem bu işe olmazsa sadece en yetkili yöneticinin böyle bir poz vermesi ite köpeğe laf veriyor ona canım sıkılıyor yoksa inanın alayı boş bu sene. Fner 3 maçta 4 puan anca alır ve bu onların karışması için yeterli. Ben idda ediyorum ersun yanal 3 ay dan fazla kalamaz bunlarda burada herkesle iddaya girerim. Her açıdan psikolojik üstünlük bizde dediğim gibi keşke o foto vs olmasaydı yoksa şuan kadromuzdan hepsi tırsıyor zaten.

İCARDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Kap bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Olmazsa istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ohhh be ulan yangın tayfa daha güzelmiş.

Duyum değil kesin bilgi: Falcao %50 ihtimalle ekibimizde.
16414.webp

Falcao aşağı Falcao yukarı derken Nzonzi transferini araya sıkıştırdık bu iyi oldu ...

yeni nöbet açında bunca yıllık üyeyim ilk sayfaya yazayım bir kerecik gerçi 2 sene boyunca şifremi hatırlamadığımdan giremedim ama olsun

Falcao monacoda kaldı kendinizi kandırmayın. Boyle olacağını bir aydır belirtiyoruz lakin dinletemedik.

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe´nin şampiyonluk sayıları ile ilgili itirazları var. Bu konu beni aşar. TFF Başkanı olarak söylüyorum‚ bu beni aşar. Yönetim Kurulu olarak oturur konuşuruz. Böyle bir konuyla ilgili Tahkim Kurulu kararını verir. Ayrıca bize yapılan resmi başvuru yok."

Şimdi soruyorum
Bunlara acıyacak mıyız?????

Adam evini bile bosaltmisken yine Monaco ile imzalarsa pes. Ama Monaco bizim gibi vefali degildir Falcao, iki gün sonra tekmeyi vurup yollarlar seni, üzülürsün.

Falcao pesinde kosa kosa yediniz tum transfer sezonunu bravo. Dunyadaki tek forvet falcao cunku. Gelmiyor iste sozlesme uzatmak icin kullaniyor bizi.

+30 gollu adami da 3’e 5’e okutamadiniz, boyle beceriksizlik olmaz.

Aklıma duran toplar geldi bian bu sene duran toplardan deli gibi gol atarız büyük ihtimal

Nzonzi-Luyindama-Falcao-Babel 4lüsü baya tehlikeli olmadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt