Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmediyse gelmedi, Bulut'u bekleyelim, her ihtimale karşı hemen bir kiralık veya bonservissiz a class forvet hazırda olmalı

Falcao monacoda kalacak büyük olasılıkla hocalarına bakarsak.

Bu iş olmayacak galiba. Başka isme yönelelim derhal. Vakit kısıtlı

Gelip gelmemesi problem değil taraftarın beklenti içinde olduğunu bile bile ses çıkarmamaları çıldırtıyor insanı.Adama sırıta sırıta hayırlısı dersen küfür yersin doğal olarak.

artik daha fazla vakit gecirmemek lazim Falcao ile, direnilmemeli .diger isimlere bakmamiz lazim daha fazla vakit kayip etmeden.
aksi takdirde fistik gibi kadroda forvet kostas ve diagne olur yine

jardim'in art arda dizilen cümlelerini okumak yetersiz bunu olumlu bakmak için yazmıyorum. sorulan soru, söylediği üslup, neyi nasıl bir vurguyla söylediği şu cümlelerin kendisindan daha önemli. onu da göremiyoruz

Falcao ile git resim çektir, bırakın da alalım gelelim diye dalga geç. Falcao gelmesin suçlu yine taraftar olsun. Takımı forvetsiz bıraktı bu herif, sonra gelip söz verdiler yok bir daha son dakikaya kalmayacak, hazır olacağız diye şimdi yine aynı naneleri yiyorlar. Yanacaksa yansın ortalık bu saatten sonra. Başşak oğlanı mıyız biz, 2 aydır bi tek kelime açıklama yok.

ulan bi yandan dusunuyorum medya felan herkes falcao'a odaklanmisken biz 2gunde nzonziyi transfer ettik. bunlar simdi fiyat yukselme felan filan olmasin diye ilk once diger transferleri bitirip en sona falcaoyi birakabilirler. guzel taktik.

Yabancı ligleri takip eden bilir Türkiye deki gibi değildir hocalar çok açık sözlüdür her soruyu cevaplarlar falcao yu almış olsak jardim mutlaka bunu destekleyecek bir sey söylerdi geçmiş olsun bu iş yatar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt