Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizli maçı sonrası konusmak zorundalar,galibiyet sonrası baklava börek olur hersey inşallah

falcao ile 4-4-2 oynar diyenler için dün biri yazmıstı twitterda.monaco ortasahası ve 10 numara hattı dolu diye.pek yedek bırakılacak adamlar değil ellerindeki ortasahalar.onyekuru geldi üstelik.bi kanat daha alacaklar,matuidi konusulyo öte yandan
Sadece o da değil Onyekuru 4-4-2 ya da 4-2-4'ün kanadı değil. Onyekuru'yu oynatmamak için aldıklarını sanmıyorum Ben Yedder de 40 milyona alınıp kulübede bekleyecek adam değil. Taktikleri belli az çok Jardim şov yapıyor

Falcao nun transferinin gerceklesip gerceklesmemesinden ziyade benim asil merak ettigim konu bizimkilerin bir B plani var mi olasi bir olumsuzluk icin.

Yani bunca hafta Falcao pesinden kostular, eger bu is gerceklesmezse Falcao ya alternatif olarak görüsülen baska forverler var mi. Yoksa yine silbastan yapip son günlerde yeni bir forvet mi arayacaklar kis transfer döneminde Alan yattiktan sonrasi gibi.

Çare belli arkadaşlar menajerleri çekip baronu yollayalım ben yedder'i almaya gitsin :D

EB8WRhLXsAEO9lC

Ben bu Falcao transfer sürecinden çok sıkıldım. Olmuyorsa da çıksınlar olmuyor, vazgeçtik desinler. Başka forvet bakalım.

Dünyada kalmadı mı başka forvet? Son güne kadar Falcao ile uğraşırsak, transfer olumsuz sonuçlanırsa kalacağız yine Diagne ile...

Umarım yönetim akıllanmıştır. Forvet konusunda bir B planlarının olduğuna inanmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt