- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
denizli maçı sonrası konusmak zorundalar,galibiyet sonrası baklava börek olur hersey inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis öyle deme gecen ts ıle oynadıkları macta oynarken baya kötymus fakat nezaman cıkmıs adamlar çat çat 2 tane yemısona dönecek ibrenin ayarına sıçsınlar.Cagne tettehten bin kat daha iyi topçudur
Sadece o da değil Onyekuru 4-4-2 ya da 4-2-4'ün kanadı değil. Onyekuru'yu oynatmamak için aldıklarını sanmıyorum Ben Yedder de 40 milyona alınıp kulübede bekleyecek adam değil. Taktikleri belli az çok Jardim şov yapıyorfalcao ile 4-4-2 oynar diyenler için dün biri yazmıstı twitterda.monaco ortasahası ve 10 numara hattı dolu diye.pek yedek bırakılacak adamlar değil ellerindeki ortasahalar.onyekuru geldi üstelik.bi kanat daha alacaklar,matuidi konusulyo öte yandan
Öyle gibi görünüyor, belki bugün gelişmeler yaşanır akşama doğru, bekleyeceğiz..Kimse birşey bilmiyor bence
Mizahtan anla biraz. Yeni uyelere hep kuş demeden onceMonaco kuşu, bunu alın burdan..
bence abdülkadir çıktı ts iki tane attı diye yorumladım o durumureis öyle deme gecen ts ıle oynadıkları macta oynarken baya kötymus fakat nezaman cıkmıs adamlar çat çat 2 tane yemıs
ne konusması sergen konusma faslı gectı artık bu işi linç ve istifa temızlerdenizli maçı sonrası konusmak zorundalar,galibiyet sonrası baklava börek olur hersey inşallah
Bugün öğreniriz dedim zaten rengo, o kadar da mal değillerse öğrenir birşeyler bizim sosyal medya gazetecileri..konuşmam doğru değil vs. dışında bişey sölemez o
çok top ezdi sıfır katkıyla oynadı bencereis öyle deme gecen ts ıle oynadıkları macta oynarken baya kötymus fakat nezaman cıkmıs adamlar çat çat 2 tane yemıs
Bilmem görecezYani ?
Mizahtan anla biraz. Yeni uyelere hep kuş demeden once