Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler forvet konusunda başarısızlar gerçekten, yapamıyorlar.

Evet artık kelle anca keser bizi.Abdurrahimin kulupten icrasını bekliyoruz
omu-sozluk-ilber-ortayli-capsleri-1108.webp

Falcao olmasa bütün manşetler, bütün kalemler "İbre X'e döndü" diye yazarlardı. Özellikle bazı ısmarlama kalemler. Ben henüz böyle bi haber görmedim. Bulut'un da ne söyleyeceği aşağı yukarı belli.

Falcao nun transferinin gerceklesip gerceklesmemesinden ziyade benim asil merak ettigim konu bizimkilerin bir B plani var mi olasi bir olumsuzluk icin.

Yani bunca hafta Falcao pesinden kostular, eger bu is gerceklesmezse Falcao ya alternatif olarak görüsülen baska forverler var mi. Yoksa yine silbastan yapip son günlerde yeni bir forvet mi arayacaklar kis transfer döneminde Alan yattiktan sonrasi gibi.
Falcao olmazsa yerine forvet gelirse eger o forvete yada kalirsa diagneye Allahtan sabir diliyorum

Kotu haberler de gelmeye basladi

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao olayını artık geri de bırakmalıyız. Acilen bir ceza sahası içinde bulduğunu atacak bir forvete ihtiyacımız var. Belli ki Falcao gelmeyecek. Bu zamana kadar da bizi böyle oyalaması da af edilir gibi değil, gelse bile kendisine karşı negatif durumdayım.

Falcao olmasa bütün manşetler, bütün kalemler "İbre X'e döndü" diye yazarlardı. Özellikle bazı ısmarlama kalemler. Ben henüz böyle bi haber görmedim. Bulut'un da ne söyleyeceği aşağı yukarı belli.

Olumlu ya da olumsuz haberlerde algı için ilk kullanılan isim Ali Nacidir. Eğer negatif bir gelişme olsaydı Ali Naci'ye şimdiden taraftarın gazını alacak algı oluşturacak bişeyler yazdırılırdı.

Falcao nun transferinin gerceklesip gerceklesmemesinden ziyade benim asil merak ettigim konu bizimkilerin bir B plani var mi olasi bir olumsuzluk icin.

Yani bunca hafta Falcao pesinden kostular, eger bu is gerceklesmezse Falcao ya alternatif olarak görüsülen baska forverler var mi. Yoksa yine silbastan yapip son günlerde yeni bir forvet mi arayacaklar kis transfer döneminde Alan yattiktan sonrasi gibi.
vardır kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt