Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi uyelerin kiralik oyuncu istemememsi anlamiyorum.

Bu FFP 4 sezon boyle gececek, yapacak birsey yok.

FFP bittigi zaman anca onumuz acilir

Beyler sa. Dün tüm gün ve gece festivaldeyim, takip edemedim. Pastore olayı nedir? Bilen biri kısaca özet geçerse sevinirim.

Ribery'nin şu an doğru tanımı kötü, yaşlı değil; lüks. Yoksa çok isterdim oynasın en azından 1 sene. Cl'de 1 maç alsa tüm maliyetini çıkarır. Ligte 60'tan sonra daha iyi hamle oyuncusu bulunumaz, büyük heyecan yaratır vs vs ama olası gelenler ve gitmekte zorluk çıkaranlarla 14 yabancıyı ayarlamakta bile zorlanacağız, onu nereye koyalım.

Bu arada pastore ne alak cidden yabancı basında adıda geçmiyor durduk yere takipleşmiş olabilirler tesadüfendir yani

hocamızı evladından ayırmaya kararlısınız yani

Baba oğlun arasına giremem. Benim endişem bu yabancı sınırı. Bizi paçamızdan aşağıya çekmek amacıyla bunu öne sürüyorlar. Bu sınırın gelmemesi için bizim kadroda sırıtmayacak 5 yerli oyuncuya ihyacımız var. Buralara en iyi yerlileri alırsak sınır gelmez, gelse de hazır olmuş oluruz. Hazır bunu yapıyorken de zayıf ve kritik mevkilerimize alternatif bulalım ve yedekleyelim diyorum.

Belhanda, Marcao aksıyor, Nzonzi kiralık, Seri kiralık ve bunların bonservisini alabileceğimizi de düşünmüyorum. Bu veriler ışığında 3, 6, 8, 10 numaralara yerli alınmalı. Mert Çetin kaçtı, Mehmet Özcan, Recep ya da Mert alınabiliyorsa alınmalı. Aval aval bakmak yerine kural değişecekmiş gibi stratejik hareket yapmak gerekiyor.

Belhanda gitmeli ..
Belhandayi savunanlara anlam veremiyorum. Adam bildigin saatli bomba, nezaman neyapacagi belirsiz, daginik oyun tarziyla bazen arada bir iyi oynayan bir oyuncu. Gecen sezon son maclarda iyi oynadi, ama yetmez. En cok kazanan oyuncularimiz arasinda zaten. Hal ve tavirlari da cok itici

N‘Zonzi ve Seri‘nin önüne daha
klas bir 10 Numara iyi gider. Olmadi
Feg‘i oraya cekip ve Emre‘yi saga cek. Veya tersi

Diagne Kostas Belhanda Nagatomo Linnes bu 5 oyuncudan kurtulup yerine adam alsak frna olmaz. Mariano iyi kötü bu sene idare eder.

Iyi sol bek, Falcao, Banega isterdim.

Ayrıca olursa keşke Ribery olsa. Sık sık Babel Forvete koyarız.

Yoksa bu yıl çok zor gecer.
Belhanda ve Nagatomo alıcı varsa hemen yollanmali.
LINEUP111566122640075.webp

Ekli dosyalar

• LINEUP111566122553476.webp
    LINEUP111566122553476.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 67
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt