- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Fernando fernando dediniz adam gitti iki mac olmayinca.herkes fernando fernando dedi
Belhanda.da.giderse aynisi olacak adam gitmeden degeri anlasilmayacak
Yoo kimse Fernando demedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando fernando dediniz adam gitti iki mac olmayinca.herkes fernando fernando dedi
Banegamı pastore mu reis
Ne gibi bi aksiyonu var belhandanında gidince arayacağız biraz açarmısın neyi güzel yapar bu arkadaşFernando fernando dediniz adam gitti iki mac olmayinca.herkes fernando fernando dedi
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme.. Başakşehir'in 23 yaşındaki millî yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye gitmek için izin istedi.
Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Buruk'la görüşen 24 yaşındaki merkez orta saha, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin" talebinde bulundu.
Emre Belözoğlu'nun yakın markajındaki İrfan Can'ın bu isteği sarı-lacivertlilerde sevinç uyandırdı. Ancak, Başakşehir'in yıldız oyuncusunu bırakmaya niyeti yok. Ki bırakırsa da istenen rakam 7 milyon avro.

Biriniz hasan şaşı destekleyenler forumdan gitsin der, öteki kuş olmakla suçlar. Bi bitmediniz ya! Yeter ulan. Kimsiniz siz 6222q.Bundan da nefret ediyorum he senin gibi dusunmeyen insanlari.dislamak afaroz etmek
Forumun.degil ulkenin genel sorunu ozaman bende diyorum ki
Hasam sas a cok onem verenler gitsin forumda bir bolum var oraya yazsin burayi kirletmeyin
Milli maç sayılarının arasında uçurum var biri 65 maç çıkmış biri 29Banega bence daha komple bir oyuncu. Pastore potansiyel olarak daha büyük şeyler vaad ediyordu ama o seviyede istikrarlı kalamadı.
Simdiki halini pek takip edemedim ama Paristeki pastore = banega +belhanda+ üstüne benide ekle istersen.
Adam muthis kalite.
Rica etsem pastore olayını açıklar mısınız adını göremedim pek twitterda falan
Umarım gerçekleşir.
Güzel tercih olur Kaptan zaten orada iyi bakar yavru aslana.
Renkt
renktaş nagayı yolluyosunda mariano neden takımda kalıyor
Adami iki mac ozellikle izledim oyun ve saha gorusu degismez bu adamin her yerde gozu var boyle oyuncu cok az uc dort mac daha boyle oynarsa alamayiz zaten
Adam iki paragraf arasında 1 yıl daha büyümüş![]()