Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme.. Başakşehir'in 23 yaşındaki millî yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye gitmek için izin istedi.

Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Buruk'la görüşen 24 yaşındaki merkez orta saha, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin" talebinde bulundu.

Emre Belözoğlu'nun yakın markajındaki İrfan Can'ın bu isteği sarı-lacivertlilerde sevinç uyandırdı. Ancak, Başakşehir'in yıldız oyuncusunu bırakmaya niyeti yok. Ki bırakırsa da istenen rakam 7 milyon avro.

Adam iki paragraf arasında 1 yıl daha büyümüş :red:

Beyler son sayfalari okudum nzonzi'nin pastore'yi takip ettigini kim uyduruyor yok oyle bir sey

Gençler elekeyi 90 dk izleyen varmı aranızda yada bilgisi olan diagne giderse alabilirmişix galiba hem kanat hem forveti yedekleyebilirmiş

Bundan da nefret ediyorum he senin gibi dusunmeyen insanlari.dislamak afaroz etmek

Forumun.degil ulkenin genel sorunu ozaman bende diyorum ki

Hasam sas a cok onem verenler gitsin forumda bir bolum var oraya yazsin burayi kirletmeyin
Biriniz hasan şaşı destekleyenler forumdan gitsin der, öteki kuş olmakla suçlar. Bi bitmediniz ya! Yeter ulan. Kimsiniz siz 6222q.

Nzonzi kimseyi takip etmiyor instagramda 2 dk girin bakin..Bosa konusuyorsunuz pastore falan

Adami iki mac ozellikle izledim oyun ve saha gorusu degismez bu adamin her yerde gozu var boyle oyuncu cok az uc dort mac daha boyle oynarsa alamayiz zaten

Bu kadar iyi de ne yapmış 2 senedir sivasta yaş 18-19 değil ya 24 olmuş.. Çabuk gaza geliyorsunuz Sivası değerlendirecek kadar izledim dediğim gibi emre ve hakan arslan istikrarlı olarak iyiler 2 yıldıe diğerleri maçlık. 2 maç çok iyi olabilir mert hakan sezon geneline bakmak lazım

Artık 10 numara transferi için geç kalındı bence belhanda iyi kötü götürür yapmamız gereken Diagne ve Mitroğluyla yolları ayırıp yedek yerli stoper ve orta saha almakta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt