Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Şaş'ın İstifasına sevinenler antu.com a gidebilir. Orada kendisiyle aynı düşüncede olan insanları bulabilirler.
Bundan da nefret ediyorum he senin gibi dusunmeyen insanlari.dislamak afaroz etmek

Forumun.degil ulkenin genel sorunu ozaman bende diyorum ki

Hasam sas a cok onem verenler gitsin forumda bir bolum var oraya yazsin burayi kirletmeyin

Renkt
Diagne Kostas Belhanda Nagatomo Linnes bu 5 oyuncudan kurtulup yerine adam alsak frna olmaz. Mariano iyi kötü bu sene idare eder.

Iyi sol bek, Falcao, Banega isterdim.

Ayrıca olursa keşke Ribery olsa. Sık sık Babel Forvete koyarız.

Yoksa bu yıl çok zor gecer.
Belhanda ve Nagatomo alıcı varsa hemen yollanmali. Ekli dosyayı görüntüle 56559
renktaş nagayı yolluyosunda mariano neden takımda kalıyor

Orta saha çok teknik ama yumuşak olur Pastore ile.

Bunun yanında çok zeki adamdır. Kararsız bir durum.

Mert Hakanı abartıyorsunuz ya tek maçla.. Bir durun hele biraz oynasın bu şekil sonra transferi düşünülür.. Sivası az çok takip ederim 2 yıldır dikkat çekici oynayanlar emre kılınç ve hakan arslan.. Hakanın yaşı genç olsa mutlaka iyi bir takıma giderdi..
Mert hakan hakkında konuşmak için çok erken şimdilik..
Adami iki mac ozellikle izledim oyun ve saha gorusu degismez bu adamin her yerde gozu var boyle oyuncu cok az uc dort mac daha boyle oynarsa alamayiz zaten

Kinghanda Pastore'den daha faydalı bir tarzda bizim takım için, Gerçi Pastore gelmez zaten boş muhabbet

recep niyaz geçen yıl da denizli'de idi. yeni transfer değil.

Öyleyse alınabilir hala. Bir maçla adam seçilmez ama bu çocuk dünyanın en potansiyelli 10 gencinden biri seçilmiş zamanında. Bize karşı kusursuz oynadı neredeyse pas hatası yoktu. Ben maçı bırakıp bu adamı izledim yopsuz oyundaki hareketlerini ve presini gördüm adam dinamo gibiydi. Ayrıca yetenek konusunda yanılmışlığım neredeyse yoktur.

Belhanda'nın takımda yedeği yok ve yabancı kuralı geldiğinde bu mevkiye bir yerli oyuncu elimizi çok güçlendirir. Alınabiliyorsa alınsın ben Recep'in yeteneğine kefilim.

sistem topcusu oyunu ona gore ayarlaman lazim

Onu geçtim artık topa vuracak hali bile kalmamış biri.

Palermo sonrası hiç bir zaman performansı artmadı aksine her sezon ciddi düşüş yaşadı.

Roma'ya gittiğine çok şaşırmıştım zaten orada da boyunun ölçüsünü aldı.

Belhanda'ya sövenler Pastore'ye neler neler yapar düşünemiyorum...

Mert Hakanı abartıyorsunuz ya tek maçla.. Bir durun hele biraz oynasın bu şekil sonra transferi düşünülür.. Sivası az çok takip ederim 2 yıldır dikkat çekici oynayanlar emre kılınç ve hakan arslan.. Hakanın yaşı genç olsa mutlaka iyi bir takıma giderdi..
Mert hakan hakkında konuşmak için çok erken şimdilik..
Seri ile kıyaslıyolar bide allahım aklıma mukayet ol

Diagne Kostas Belhanda Nagatomo Linnes bu 5 oyuncudan kurtulup yerine adam alsak frna olmaz. Mariano iyi kötü bu sene idare eder.

Iyi sol bek, Falcao, Banega isterdim.

Ayrıca olursa keşke Ribery olsa. Sık sık Babel Forvete koyarız.

Yoksa bu yıl çok zor gecer.
Belhanda ve Nagatomo alıcı varsa hemen yollanmali. Ekli dosyayı görüntüle 56559
Ribery olmaz daha yaşlısı daha folloşu lazım.

Rica etsem pastore olayını açıklar mısınız adını göremedim pek twitterda falan

Belhanda gitmeli ..
Belhandayi savunanlara anlam veremiyorum. Adam bildigin saatli bomba, nezaman neyapacagi belirsiz, daginik oyun tarziyla bazen arada bir iyi oynayan bir oyuncu. Gecen sezon son maclarda iyi oynadi, ama yetmez. En cok kazanan oyuncularimiz arasinda zaten. Hal ve tavirlari da cok itici

N‘Zonzi ve Seri‘nin önüne daha
klas bir 10 Numara iyi gider. Olmadi
Feg‘i oraya cekip ve Emre‘yi saga cek. Veya tersi
Fernando fernando dediniz adam gitti iki mac olmayinca.herkes fernando fernando dedi

Belhanda.da.giderse aynisi olacak adam gitmeden degeri anlasilmayacak

Oyuncu alırken yabancı sınırınıda dikkat etmek lazım seneye bekleri, kaleciyi, stoperin bi tanesini ve ortasahanın enaz 1 tanesini yerli olarak düşünmek lazım yoksa çok başımız ağrır kaliteli yerlileri şimdiden kapatmalıyız bence yabancı oyuncudan çok yerli kaliteli futbolcu önerelim yönetime

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme.. Başakşehir'in 23 yaşındaki millî yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye gitmek için izin istedi.

Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Buruk'la görüşen 24 yaşındaki merkez orta saha, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin" talebinde bulundu.

Emre Belözoğlu'nun yakın markajındaki İrfan Can'ın bu isteği sarı-lacivertlilerde sevinç uyandırdı. Ancak, Başakşehir'in yıldız oyuncusunu bırakmaya niyeti yok. Ki bırakırsa da istenen rakam 7 milyon avro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt