İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engelledim.Yahu yangın tayfa nerde hani yerlerini alsalar abi yönetimin başka türlü icraat yaptığı yok çünkü alooo diagne gitmedi belhanda gitmedi kardeşimmm sadece falcaoyu alıp gövde gösterisi yapmaya benzemiyo bu işler ki hala bi adamı getiremedin vasata alışma alıştırma Ey Galatasaray taraftarı
Penaltıagneye 13 vermek akıl isi degildi
SM-J600F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birde 3 milyon bonus koymuşlar şaka gibi tamam yolunacaksın mecbur ama bu kadar kazıklanmazsın be neyine güvendin 13 verdinBuda cümle aleme ders olsun Hem bizim yönetime hemde diğer
futbol yöneticilerine
1-)anadolu klübünden kelepir yerli hariç oyuncu alınmaz
2-)son gün kucağa düşersen adamı ıslatmadan kucağa oturturlar
3-)Aylarca transfer yapamayıp son günü beklersen adama öyle bi geçirilerki yıllarca çıkmaz acısı
4-)Diagneden bize giren para Türk futbol tarihinin en büyük skandalıdır (Gitmez 4 sene kalırsa ki bence kalır)
5-)Ben bugün yönetici olsam o diagne denen herife öyle bir ders veririmki ertesi gün çeker gider
diagnenin geldiği dönem yönetim ne kadar hatalıysa ilerleyen süreçte taraftar 2 katı daha hatalıdır. düşün 2.3m dan 4.5 sene anlasma yapılmıs senle. totalde 10.50 ye yakın bir para kazanacaksın yani. hemde gs gibi avrupada oynayan bir takımda.Abicim burda sorun diagneye teklif gelmemesi değil sorun diagnein ikna edilememesi bizşmkiler büyük ihtimal diagneye bonservisten pay vermeyi kabul etmemişlerdir bu yüzden 1 aydır satamadılar adamı çok maaş istiyosa el altından ver adama komisyonunu yolla gitsin yada bonservisi düşük maaşı yüksek olsun çok saçma işler yapıyolar pazarlama taktiği hepten saçma zaten
Aradığımız golcü
her şeyi geçtim belki herif falcaoyla yan yana maça çıkmak istiyordur yaw olamaz mıdiagnenin geldiği dönem yönetim ne kadar hatalıysa ilerleyen süreçte taraftar 2 katı daha hatalıdır. düşün 2.3m dan 4.5 sene anlasma yapılmıs senle. totalde 10.50 ye yakın bir para kazanacaksın yani. hemde gs gibi avrupada oynayan bir takımda.
araplara bonservisli satmak zorundasın ve yarım dönem kullandığın adamı zarar etmemek için en az aldığın fiyata sat ki zararını kurtar. yani 10-12 arası min. diagne ye araplar 5 sene sözlesme önermez. muhtemelen 2 sene falan öneriyorlar, futbolcuda diyor ki oradan sonra ne olur ne biter bilinmez min gs'dan kazanacağımı çıkarmalıyım. yani 4.5m 5m arası araplardan isteyecektir. hakkıdır da. kayışta burada kopuyor işte. araplar bu adam bizden fazla istiyor bonservisi düşürelim diyor. sen tok satıcıyı oynayabilsen belki 15 den satacağın oyuncuyu taraftar baskısı ve taraftarın oyuncuya çirkin saldırısından dolayı piyasasını altüst edip satamıyosun. yönetimde bu süreçte çok saçmaladı. teklif var ama teklif ne? yukarıda bahsettiğim şey işte.
bonserviis düşürmek istiyorlar oyuncu cok istiyor diye. bizde buna yanasmıyoruz. 7-8 e satarsak 5m a yakın zarar edeceğiz çünkü sadece bonservisten. sonra anlat uefa ya ffp de ne kadar istikrarlı durduruğumuzu. yemezler işte basarlar bu sefer cezayı.
süreç baştan buraya kadar hep hatalı en az kusurlu olan da diagne. mesele benim için böyledir.
Antalya'dan İstanbul'a dönüyormuşDiagne instagram hikayesinde uçakta foto paylaşmış yoksa gidiyor mu Arabistan' a temelli![]()
Cuma oynayan takımı Falcaonun adam edeceğine gerçekten inanan varmı?
Yani önde gol atacak, orta sahayı hızlı ve dinamik duruma getirecek ve defansı saglamlaştıracak...
Şaka bir yana ben inanılmaz eksikler görüyorum. Sadece golcü değil
Artık kazık yicez bu saatten sonra hiçbir türlü kaçış yok bundan yapılması gereken bir an önce satılmasıdır bu adamındiagnenin geldiği dönem yönetim ne kadar hatalıysa ilerleyen süreçte taraftar 2 katı daha hatalıdır. düşün 2.3m dan 4.5 sene anlasma yapılmıs senle. totalde 10.50 ye yakın bir para kazanacaksın yani. hemde gs gibi avrupada oynayan bir takımda.
araplara bonservisli satmak zorundasın ve yarım dönem kullandığın adamı zarar etmemek için en az aldığın fiyata sat ki zararını kurtar. yani 10-12 arası min. diagne ye araplar 5 sene sözlesme önermez. muhtemelen 2 sene falan öneriyorlar, futbolcuda diyor ki oradan sonra ne olur ne biter bilinmez min gs'dan kazanacağımı çıkarmalıyım. yani 4.5m 5m arası araplardan isteyecektir. hakkıdır da. kayışta burada kopuyor işte. araplar bu adam bizden fazla istiyor bonservisi düşürelim diyor. sen tok satıcıyı oynayabilsen belki 15 den satacağın oyuncuyu taraftar baskısı ve taraftarın oyuncuya çirkin saldırısından dolayı piyasasını altüst edip satamıyosun. yönetimde bu süreçte çok saçmaladı. teklif var ama teklif ne? yukarıda bahsettiğim şey işte.
bonserviis düşürmek istiyorlar oyuncu cok istiyor diye. bizde buna yanasmıyoruz. 7-8 e satarsak 5m a yakın zarar edeceğiz çünkü sadece bonservisten. sonra anlat uefa ya ffp de ne kadar istikrarlı durduruğumuzu. yemezler işte basarlar bu sefer cezayı.
süreç baştan buraya kadar hep hatalı en az kusurlu olan da diagne. mesele benim için böyledir.