Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haklılık payı %1000. piyasasının ağzına sıçan yönetimi gaza getiren de taraftar. (albayrak ın diagneyi satacağız teklifler var acıklaması gibi)
şimdi düşen piyasasından sonra 8 e falan satılsa taraftar gene elestirecek. ne yaptığını bilmiyor bazı kesim.

Liselilere ne kadar kızgınsam bir o kadar da bu romantik Galatasaraylılara kızgınım

Her şeye salça olmayın kardeşim her bir boku da bilmeyin

Ayrıca sosyal medyanın yeri geldiğinde nasıl yanlış ve kötü kullanıldığı hakkında bir tezahürdür bu örnek

Haklisin. Ama Falcao+sag bek+ sol acik bu takimi cok degistirir.

Nzonzi de geldi. Feghouli de oynayacak. Seri de umarim yerinde oynayacak.

O 3 pozisyona ilk 11 e oyuncu bekliyoruz iste biri Falcao olmak uzere!
Kardeşim 14 yabancı olmak zorundasın sadece diagneyi gönderirsen bu kadar adam alamazsın birileri daha feda edilmek zorunda yabancılardan

Oyuncu satmak, oyuncu almaktan bana gore daha degerli birseydir.

Bunu Fikret forest zamaninda cok iyi yapiyordu, Ahmet bulutla calisip surekli bu oyuncuya minimum bu parayi satarsan sana X komisyon verirdi.

Bizim yonetim, ahmet buluta 1m euro komisyon versin bak nasil satar.

Artık kazık yicez bu saatten sonra hiçbir türlü kaçış yok bundan yapılması gereken bir an önce satılmasıdır bu adamın
bende diyorum ki adamın pyiasa altüst olmusken ffpden dolayı kasayı farklı bir yerden düzeltip bu adamı kadroda tutmamız lazım. kafasını sahaya yansıtırsa yarar alırız bu adamdan. en basiti kritik bir yerde penaltı alıyor ki en iyi yaptığı iş. falcao falcao dniliyor da bu işi ceza hali var sakatlık durumu var burayı hiç düşünmüyonuz. zararına satılacaksa satılmasın. arkasında bekleyen mitroglu daha vahim durumda çünkü.

taraftar biraz destek olsa kısa sürede düzelir bu da adamın her paylasımının altına git diye baskı kuruyor çok bilirler. bizde istiyoruz gitsin ama böyle olmamalı. bahsedilen rakamlar 5m euro yani yaklasık 30 milyon lira. basit mi bu kadar ya. sen zararına sat oyuncularını ffp basımızda oldugu sürece 2 seneye bak nası kilitleniyosun transfer yaparken. oyun oynamıyosunuz arkadaslar şu kafadan çıkın artık.,

falcao sanki kara kaşımıza kara gözümüze gelecek. şartlara uyan en iyi paran kim ise oraya gider her oyuncu. biliyolarki mak. 35 ine kadar yapacaklar bu işi. kulübü amatörlükle suçlarsınız gel gör ki taraftar daha amatör bu işlerde. yardımcı olunacağına köstek olunuyor sonra vay efedim yöneticiler kulübü taşıyamıyor. sen ne kadar taşıyabiliyosun acaba? storelardan iki alışveriş yapıp maça giden kulübün sahibi sanıyor anasını satayim kendini.

ne yapsın olm g.tünü mü versin adam

Diagne konusunda taraftarın bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medyadan tepki göstermesi olaylara € gözlüğü ile bakan Diagnnin fikrini değiştirmez. İşin aslı bu hıyara kimse çift haneli bonservis teklifi yapmadı. Bizimkilerde satmadı. Bizimkiler satmak isteyecek Dİagneye verecekler 3.5 ya da 4 M€ O da taraftar beni kovdu inadına gitmiyorum diyecek haa. Buna sadece gülerim.
Bu olayın tek suçlusu yönetim ve Fatih Terimdir. Diagne gibi bir kazmayı ısrarla isteyen Terimdir. Hoca. Artık yurtiçinden yabancı oyuncu alma sevdasını bırakması lazım. Ambramattan yediğimiz kazığın üstüne birde bu eklendi.

tQXwb6nG

Diagne konusunda taraftarın bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medyadan tepki göstermesi olaylara € gözlüğü ile bakan Diagnnin fikrini değiştirmez. İşin aslı bu hıyara kimse çift haneli bonservis teklifi yapmadı. Bizimkilerde satmadı. Bizimkiler satmak isteyecek Dİagneye verecekler 3.5 ya da 4 M€ O da taraftar beni kovdu inadına gitmiyorum diyecek haa. Buna sadece gülerim.
Bu olayın tek suçlusu yönetim ve Fatih Terimdir. Diagne gibi bir kazmayı ısrarla isteyen Terimdir. Hoca. Artık yurtiçinden yabancı oyuncu alma sevdasını bırakması lazım. Ambramattan yediğimiz kazığın üstüne birde bu eklendi.
haklisin abi, ama Diagneyi taraftarda az istemiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt