Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapsın olm g.tünü mü versin adam
ben ne diyorum sen ne diyosun yaw
anlatmak isteidğim o değil. taraftarın yapması gereken seyler zaten bunlar imkanları dahilinde. ama yönetim işlerine karısamaz. diagnenin piyasasının anasını belleyip yönetime çatamaz mesela. enerjilerini azıcık kafalarını çalıştırarak kullansalar maddi manevi destek çıkmış olacaklar kulube zaten. ama belli kesimin kafa hiç çalışmıyor kimse de kusura bakmasın.

2+1 yıllıkmış anlaşma.
Aynı yaştaki Babel ile 3 yıllık sözleşme yapmışlar.
Babel ile de 2 yıllık + 1 yıllık yapsalardı güzel olurdu.
Sonrasında göndermekte zorluk yaşıyoruz.

Geçin bu ayakları; taraftar küstürmüş-değersizleştirmiş de, bu yüzden gitmemekte inat ediyormuş da bilmem ne?!..

''Aman ne iyisin, sensiz asla olmaz!'' filan denmiş olsa, taraftar kalmasını istediği için gitmek istemiyor, olurdu bu defa!..

Sosyal medyaya, ederinden çok çok fazla anlam yükleniyor. Sayısız örneğini gördük ki; mevcut kulübünün tararftarlarınca yerin dibine batırılan pek çok futbolcu, umulmadık kulüplerce ve olmadık bedellerle transfer edildi-ediliyor...

Bu forum gibi platformlarda iki kelime yazan birçok kişi; bütün olay sosyal medya üzerinden dönüyor ve kendi yazdıklarının bile direkt etki ettiğini zannediyor...Bazılarının titreyip kendine gelmesi, ateş olsa cürmü kadar yer yakabileceğini hatırlaması gerekiyor, diye düşünüyorum...

ECU8BmEWkAA3D9a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt