Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp kaosa girmiş bu müptezel Monaco hala Falcao derdinde

6tE5A2.jpg
3.0 Yetmedi mi

2016 yılında attığım mesaj

O aralar hunharca övülüyordu forumda
Yalan yok sen Selçuk Selçuk diyordun ona karşılık biraz övmüş olabilirim. Neyse eb azından az da olsa bi para kazandık. Herifte nasıl Bi cenabetlik varsa kaptırdığı toplar gol oluyordu. :D

Onyekuru>>>>>>Babel

Fernando======Nzonzi

Ndiaye========Seri

Diagne<<<<<<<<Falcao

Geçen seneye göre değişen bir şey olmadı
Bende hamleleri eleştiriyorum ama buraya katılamam
Onyekuru bizim set oyunumuzda babel kadar katkı veremez
Nzonzi her türlü fernandonda üstün herif geçen sene dünya şampiyonu takımda süre almış bi adam hemde az uz değil ve fernandoya göre de hücuma ve defansa vereceği katkı daha fazla olur
Ndiaye ikinci lig topçusu serinin ancak kramponlarını taşır
Sonuncusuna katılıyorum

Onyekuru>>>>>>Babel

Fernando======Nzonzi

Ndiaye========Seri

Diagne<<<<<<<<Falcao

Geçen seneye göre değişen bir şey olmadı
Nzonzi>Fernando
Porto'da çok iyi olup Manchester City'de de rotasyon da olsa oynayabilmiş bir futbolcu. Ama bize geldikten sonra devamlı bir düşüş yaşadı. Nzonzi ise sürekli bir oyuncu ve Fernando'dan şu anda 1 yaş daha genç olmasiyla beraber Fernando gibi sakatlık sorunu olan bir oyuncu değil. Kariyere bakarsak kağıt üzerinde Fernando=Nzonzi ama bizdeki verimlerine bakarsa Nzonzi>Fernando olacaktır.
Ha tabi Fernando düşüş yaşayan bir adam olsa da Luyindama-Marcao ikilisinin göze sırıtmamasının tek sebebidir, çok severim kendisini.

Ndiaye ve Seri farklı tipte oyuncular. Ndiaye çok gömülüyordu bunu Premier Lige iyi 18'e okuttuk diye ama kendisi geçen sene kötü ise tüm takımın kötü olduğunu unutmayalım. Bu sene onun koşmasını patlayıcılığını arayacağız ama zeki topçu değildi. Seri zeki ve pas takımına çok iyi uyacak bir futbolcu ama Ndiaye'den daha statik. Benim tek endişem kadronun genel olarak statik olması kötü gözükürse bu yüzden kötü gözükecek. Onyekuru olsa ona çok uzun pasla defans arkasına sarkıtıp asist yaptırırdı bu adam çok. Yoksa kariyerli ve kendini ispatlamış topçudur. Fransa gibi bizimkinden çok daha tempolu bir ligde coşmuş bir adam. Sonuç olarak kağıt üstünde Seri>Ndiaye ama bu sene izleyeceğimiz Seri>Ndiaye de olabilir Ndiaye>Seri de.

Galatasaray, transferi için anlaşma sağladığı Radamel Falcao'yu bu hafta içi özel jetle İstanbul'a getirecek.

Maç kadrosunda da yer alacak Falcao için taraftara açık bir imza töreni de düzenlenecek. (Ali Naci Küçük)

Şuana kadar ki as kadroda yapılan değişiklikler

Onyekuru——Babel

Fernando——Nzonzi

Ndiaye——Seri

Diagne —— Falcao (bitti kabul edelim)

Diğer tüm kadro için +1yaş daha.. bence malesef başarılı bir transfer dönemi geçirdik diyemiyorum..
Bir maç kaybedince ndiaye=seri olur işte
Thats the football,its the football

1.Erenle şampiyon olurduk demiyorum ancak nasıl olsa araplara satarız kafasıyla alınan kapasitesiz bir topçu yerine en azından o paranın yarısına potansiyeli belli kariyeri fena olmayan orta seviye bir golcü alınabilirdi he sen 13 milyon euroya daha iyisini bulamazsın diyorsan o ayrı ki ben o paranın yarısına diagneden daha üst düzey bi adam bulabileceğimizi düşünüyorum mesela devre arası odion ighalo yada alexander pato tarzı fırsat transferleri.
Alan ı bunların dışında bırakıyorum ama bu topçuları bonservisle bağlardın ve şimdi araplara satma derdin olmazdı

2.Falcaoyu üç gün içinde getirmeyi düşünen demişsin ne alaka?Tamam bu adam dünya çapında bir yıldız getirmek kolay değil tabi ki ama eğer sen bu adamı medyanın önünde pohpohlarsan bu kadar büyütürsen monaco gibi bir kulüpte seni yolmak için her türlü yolu dener böylece 2 ayda alacağın adamı 3 ayda alırsın o bir ayda sana çok şey kaybettirir.

3.Eleştireceğim diye konuyu gerçekten çok farklı yerlere çekmişsin kusura bakmada ben yöneticileri eleştirsem onlar bile kendini bu tarz argümanlarla aklamaya çalışmaz yok dönemin şartları yok mantık örgüsü her şey bir olay zinciri içerisinde ilerliyo zaten ancak nerden biliyosun benim eleştirdiğim kişilerin kendi yaptıkları yüzünden bu konumda olmadıklarını ee o zaman senin dediğinin açıklanacak bir yanı kalmıyo

4.Bu arada son paragrafta dediğin kişi tanımına hiç bir şekilde uymuyorum burada yazdıklarımız yüzünden insanları yargılamayın yada kişilik yapılarını tahmin etmeye çalışmayın kendim için söylemiyorum ama insanların bazen yaptıkları anlık işler veya sarfettikleri sözler kişilik yapılarına ters düşebilir bunuda göz önünde bulundurun yani

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben o koltuktaki her bireyimizi destekliyorum kötü niyetli olmadıkları sürece ancak sizi bilemem ama ben eksilerinin artılarından daha fazla olduğunu düşünüyorum.

1- Son gün alamazdın. Yönetimi Diagne'yi aldığı için değil, son gün Diagne'ye niye kalıyorsun diye eleştirmen gerekmez mi?
2- 3 aydır Falcao konuşulmuyor. Sneijder ve Drogba daha uzun süre konuşuldu. 2 hafta önce Samatta yazılıyordu burada.
3- Diagne alınmasa bu dönemde kullanabileceğin bir paran olmayacak, belki de Feghouli'yi satmak zorunda kalacaktın. Diagne yerine Alan alınsa bugün Falcao ihtimali dahi olmayacaktı. Alan mı iyi Falcao mu? Kimseyi savunduğum yok. Diagne yi almak da, satamamak da Modeste ve Alan gibi başarısızlıktır. Diagne satılırsa başarılı operasyon oldu, az zararla bonservis bütçesi açtılar derim.
4- Değilseniz düşünerek yazın. Fenerbahçe 40 milyon euro harcayarak dişe dokunur tek transfer yapmamışken 7 milyona hem yedekleri, hem de giden oyuncuların yerleri daha kaliteli futbolcularla dolduruldu.

Düşüncelerinizi bu şekilde değil de kısa yazarsanız emin olun benim gibi tespit yaparsınız kendi hakkınızda. Sizinle ne gibi problemim olabilir ki durduk yere yazayım öyle bir şey. Ya da buradaki herhangi biriyle. Belki çoğu konuda aynı bile düşünüyoruzdur da alıntı yaptığım mesajınıza bir daha bakın lütfen Mahmut bey. Ne anlayacaktık ondan? :rolleyes: Burada sizin ilk alıntıladığım mesajınızdaki gibi düşünen arkadaşlar var. Siz yine açıklamışsınız, yanlış anlamayı önlemek adına.

Yangın tayfa, emekli albay modu açık memnuniyetsiz gezenler dolu. Size denk geldiyse kusura bakmayın yine de. Bıktık da. Bi bitsin transfer dönemi kötü sonuçlardan sonra gelin gömün. Düşünce özgürlüğü var sonuçta. Bi bitsin şu dönem ya. Belki Diagne sayesinde 2 iyi oyuncu daha alabileceğiz? Olumsuz olumsuz olumsuz sürekli. Bıktık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt