- 13 Ekim 2014
- 108.652
- 58.335
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.0 Yetmedi miKulüp kaosa girmiş bu müptezel Monaco hala Falcao derdinde
![]()
Yalan yok sen Selçuk Selçuk diyordun ona karşılık biraz övmüş olabilirim. Neyse eb azından az da olsa bi para kazandık. Herifte nasıl Bi cenabetlik varsa kaptırdığı toplar gol oluyordu.#14 José Rodriguez Martinez
Adamın özelliği tempoymuş :D Desem ki Lawal gelsin orta sahaya bizim vizyonumuz bu mu diye ağlarsınız :) Yaptığı pas hatalarını saymaktan yoruldum yabancı diye övmeyin şu yeteneksizi Lawal Türk mü?www.gscimbom.com
2016 yılında attığım mesaj
O aralar hunharca övülüyordu forumda
Bende hamleleri eleştiriyorum ama buraya katılamamOnyekuru>>>>>>Babel
Fernando======Nzonzi
Ndiaye========Seri
Diagne<<<<<<<<Falcao
Geçen seneye göre değişen bir şey olmadı
Subliminal mesaj?
Nzonzi>FernandoOnyekuru>>>>>>Babel
Fernando======Nzonzi
Ndiaye========Seri
Diagne<<<<<<<<Falcao
Geçen seneye göre değişen bir şey olmadı
Bir maç kaybedince ndiaye=seri olur işteŞuana kadar ki as kadroda yapılan değişiklikler
Onyekuru——Babel
Fernando——Nzonzi
Ndiaye——Seri
Diagne —— Falcao (bitti kabul edelim)
Diğer tüm kadro için +1yaş daha.. bence malesef başarılı bir transfer dönemi geçirdik diyemiyorum..
HobaaGalatasaray, transferi için anlaşma sağladığı Radamel Falcao'yu bu hafta içi özel jetle İstanbul'a getirecek.
Maç kadrosunda da yer alacak Falcao için taraftara açık bir imza töreni de düzenlenecek. (Ali Naci Küçük)
1.Erenle şampiyon olurduk demiyorum ancak nasıl olsa araplara satarız kafasıyla alınan kapasitesiz bir topçu yerine en azından o paranın yarısına potansiyeli belli kariyeri fena olmayan orta seviye bir golcü alınabilirdi he sen 13 milyon euroya daha iyisini bulamazsın diyorsan o ayrı ki ben o paranın yarısına diagneden daha üst düzey bi adam bulabileceğimizi düşünüyorum mesela devre arası odion ighalo yada alexander pato tarzı fırsat transferleri.
Alan ı bunların dışında bırakıyorum ama bu topçuları bonservisle bağlardın ve şimdi araplara satma derdin olmazdı
2.Falcaoyu üç gün içinde getirmeyi düşünen demişsin ne alaka?Tamam bu adam dünya çapında bir yıldız getirmek kolay değil tabi ki ama eğer sen bu adamı medyanın önünde pohpohlarsan bu kadar büyütürsen monaco gibi bir kulüpte seni yolmak için her türlü yolu dener böylece 2 ayda alacağın adamı 3 ayda alırsın o bir ayda sana çok şey kaybettirir.
3.Eleştireceğim diye konuyu gerçekten çok farklı yerlere çekmişsin kusura bakmada ben yöneticileri eleştirsem onlar bile kendini bu tarz argümanlarla aklamaya çalışmaz yok dönemin şartları yok mantık örgüsü her şey bir olay zinciri içerisinde ilerliyo zaten ancak nerden biliyosun benim eleştirdiğim kişilerin kendi yaptıkları yüzünden bu konumda olmadıklarını ee o zaman senin dediğinin açıklanacak bir yanı kalmıyo
4.Bu arada son paragrafta dediğin kişi tanımına hiç bir şekilde uymuyorum burada yazdıklarımız yüzünden insanları yargılamayın yada kişilik yapılarını tahmin etmeye çalışmayın kendim için söylemiyorum ama insanların bazen yaptıkları anlık işler veya sarfettikleri sözler kişilik yapılarına ters düşebilir bunuda göz önünde bulundurun yani
Bu arada yanlış anlaşılmasın ben o koltuktaki her bireyimizi destekliyorum kötü niyetli olmadıkları sürece ancak sizi bilemem ama ben eksilerinin artılarından daha fazla olduğunu düşünüyorum.
ozorn?Falcao'dan ziyade Marcao'nun yokluğunda kim defans oynayacak Ahmet Çalık oynarsa sıçtık tek ihtimal Donk kalıyor yok mu u-21'de şöyle iyi bir defans oyuncumuz yav