Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya neyi tartışıyorsunuz 13 milyon+kdv yi gidip öküze bağlasam satar paramı geri çıkarırdım.
Ne bilim gidip onyekuruyu alsan devra arası çıkarırdın Gidip tettehe gömsen 7-8 okuturdun
Gidip brezilyadan herhangi orta yaşlı birine gömsen araplara çakardın brezilyalı aşkları var
maiconu bile aldılar.

Sen gidip bu diagne hıyarına parayı göm Neden ?Taraftardan korkuyorsun zaten gomis gitti forvet alamadım
tam 7 ay vakitte bulabildiğin tek adama diganeye yapıştılar.E be beceriksizler o vakit arap klupleri 11-12 teklif etmişti
kasımpaşaya bari kendini garantiye alsaydın 13 veriyorum yazın 10 a benden alırsın diye sözleşme yapsaydın arap
klübü ile bunuda yapmadılar.Şimdi satamıyorlar lisecilerden korkuyorlar 13 aldın nasıl düğüşüne satarın diye
kıyamet kopucak

İşin özü bu yönetimin tüm ömrü korkaklıkla geçiyor Korkmayın kardeşim cesur olun
Bir beceriksizliğiniz varsa çıkın söyleyin çekilecek cezasınada razı olun delikanlı gibi davranın

Diagne yeni transfer gibi formayı tutmus özel ucakla geliyor bu adam manyak

Zaten ilk hedefleri Vedat muricti, aylarca ugrasip sonra panik halinde falcaoya odaklandilar. Keske forvet transferini bir koseye koysalardi, takim cok kotu durumda. 1 ay sonra sampiyonlar ligi basliyacak ve taraftar umutsuz. Bakalim avrupada yenilgi serisi uzayacakmi. Yillardir avrupada zaferler gormedik!

Falcao gelse ne yazar bu saatten sonra, hic bir taraftar heyacanli degil. 2 ay vedatla ugras simdide 2 ay falcaoyla.

Yazik, 7 aydir diagneyi satamadiniz!

Yonetim iyi niyetli ama Beceriksiz.
"Cehennem'e giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir."

ben diagne ile ilgili çözümü söyleyeyim size. verin bedavaya kasımpaşaya atsın 25 tane gol satalım sezon sonu. yoksa elde patlayacak. falcao varken bu forma yüzü göremez, iyice biter

Arkadaşlar şu üzerimizdeki olumsuz psikolojiyi atıp NZONZİ-FALCAO (muhtemelen geliyor) transferleriyle birlikte taraftar desteğimizin takım üzerinde oluşturacağı sinerjiye odaklansak nasıl olur. Zaten oturmuş bir kadro üzerine iyi transferler yapıldı. Biz bu şekildeysek diğer takımların vay haline. Bu takım daha 2 resmi maç oynadı. Büyük ihtimal Fatih Terim Şampiyonlar Ligini de düşünerek takımın, ligin 5.6. haftasında tam anlamıyla form tutacak şekilde kondüsyon yüklemesini planlamıştır. 1-2 hafta daha böyle sallantıda gider sonra tam anlamıyla coşmaya başlarız. Marcao olayını çözebilirsek takımın önü tamamen açık. Sanırım takımdaki diğer oyunculara göre aldığı maaşın düşüklüğünü kafaya takmış. Ondan sonra kim tutar Cimbomu. :dans:

Belhanda niye bu kadar seviliyor bazıları tarafından yav. Terim ne görüyor bu adamda, yaptıgı olumlu ne gibi seyler var mac icinde. Gecen sene toplasan anca 10-12 maçta vasat’ın ustunde top oynamıstır. Ciddi soruyorum ama elestirmek icin degil, sırf defansif katkısı icin mi tutuluyor takımda acaba

Önündeki adamla eyvallah can siparane didişiyor ediyor topu kapmaya çalışıyor. Peki pas hatası yaptığında ve top kaybedip kontroya dönüştüğünde hangi adamı kovaladı allah aşkına. Önünde adama basmakla olmuyor bu işler ne yazık ki.

Benim aklımda Falcao bayadır konuşuluyor diye aklımda kalmış devre arasındada yazıldığı için kusura bakmayın size hak veriyorum şahsen ama kafamı kurcalayan bir konu var hani diagne yerine alan alınsa demişsiniz ya yada başka bir oyuncu burada bir yönetici sizce işini şansa bırakmalımı çünkü kimse önüne gelecek fırsatları bilemez yada ölçemez o yüzden artık doğaçlama değilde planlama dahilinde yönetilmesini istiyor insan kulübünün. Bu arada burada hem taraftar profili hem kendim üzerimden bir özeleştiri yapmak istiyorum,haliyle en son avrupa başarısını 2013 senelerinde yaşadık ve bilirsinizki bizim toplumumuz genellikle başarı isteyen birazda doyumsuz bireylerden oluşuyor bende tabi oraya kendimi katabilirim işte buradan yürüdüğümüz zaman hem yöneticiye yaptığımız hem teknik ekibe yaptığımız eleştiriler sert olabiliyor bu yüzden beni ve benim gibileri bazen alttan alın lütfen

Yok est. İstediğinizi yine yazın, yazacaksınız tabi. Kendi mantıklı argümanları ile açıklayan, bu takım daha iyi olsun diye eleştiren herkese saygı duyacağız hep birlikte. Hiç kimseyi beğenme zorunluluğunuz da yok. Fatih Terim dahil. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. Tartışarak daha iyiyi de bulacağız. Biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla modu oldu.

Çok mesnetsiz ve sebepsiz gidiliyor takımın üzerine. Sadece burada değil, tüm sosyal medya platformlarında. Bilinçli bir kampanya modu açılmış da başarısızlık bekleyen bir kitle hazır kıta görev bekliyor gibi. 2 yıl şampiyon olmamışız da küme düşmeye oynamış havasını anlamak zor. Falcao geldi, gitti, hiç gelmedi değil.

Avrupa da yokuz. Hatta reziliz. Daha da rezil olma potansiyelimiz de mevcut. Çok özledik hep birlikte. Bi bitsin, zaten eleştireceğiz. Daha iyisini yapabilirlerdi diyeceğiz. Yine de düzelme olduğu 10 transferle belli. Geçen seneki yedek kulübesine bakınca gözlerimiz kanıyordu ya. Çabuk unutuyoruz ya. :)

Galatasaray'ın iyiliği için uğraşan herkesi seviyorum ben. Siz de kusura bakmayın biz de sinirsiz değiliz sinirleniyoruz Galatasaray dövülür gibi olunca. Döverek adam etmeye çalışmayalım çocuğu. Hadi bizi güdümlü anne terliğiyle yetiştirdiler de. Biz dövmeyelim diyorum. :D

Falcao'nun geleceğine inandık tamam da kimi göndereceğiz ? bu konuda çok belirsizlik var hiç hareket yok.

Cagne konusunda bence kulübe kizmayin kulüpler rakamda anlaşıyor bence ama cagne maaşları beğenmediği için kabul etmiyor

Perşembe muhtemelen gelmez Zeki,Naci ve Volkan nasıl kıvıracak merakla bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt