Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Kac yabancı olduk la 16 varmı falcao gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzay gemisiyle getirin o yakışır aslanıma...Galatasaray, transferi için anlaşma sağladığı Radamel Falcao'yu bu hafta içi özel jetle İstanbul'a getirecek.
Maç kadrosunda da yer alacak Falcao için taraftara açık bir imza töreni de düzenlenecek. (Ali Naci Küçük)
Area 51u arayıp Rent a uzay gemisi kampanyasını kunlanmamız uygun olabilir aslında...evetUzay gemisiyle getirin o yakışır aslanıma...
29 yaşında belhanda gibi bir oyuncuyu kaça alırız bence en az 10 milyon isterlerBelhanda niye bu kadar seviliyor bazıları tarafından yav. Terim ne görüyor bu adamda, yaptıgı olumlu ne gibi seyler var mac icinde. Gecen sene toplasan anca 10-12 maçta vasat’ın ustunde top oynamıstır. Ciddi soruyorum ama elestirmek icin degil, sırf defansif katkısı icin mi tutuluyor takımda acaba
Onyekuru>>>>>>Babel
Fernando======Nzonzi
Ndiaye========Seri
Diagne<<<<<<<<Falcao
Geçen seneye göre değişen bir şey olmadı
bunu neden kabul etmemiş acaba
Iyi de Falcao itin gtüne sokulacak topcu degil ki niye soksunlar. Cagne ise tam tersine itin göt.ne sökülüp orada ölüme terkedilecek bir topcu.
Onyekuru>>>>>>Babel
Fernando======Nzonzi
Ndiaye========Seri
Diagne<<<<<<<<Falcao
Geçen seneye göre değişen bir şey olmadı
bana da saçma geldi kalan sözleşmesini karşılayıp mıhlayabiliyor olmaları lazımalacaklarını ödeyip tek taraflı fesih hakkı yok mu yaw
haber saçma olmuş gibi
Benim aklımda Falcao bayadır konuşuluyor diye aklımda kalmış devre arasındada yazıldığı için kusura bakmayın size hak veriyorum şahsen ama kafamı kurcalayan bir konu var hani diagne yerine alan alınsa demişsiniz ya yada başka bir oyuncu burada bir yönetici sizce işini şansa bırakmalımı çünkü kimse önüne gelecek fırsatları bilemez yada ölçemez o yüzden artık doğaçlama değilde planlama dahilinde yönetilmesini istiyor insan kulübünün. Bu arada burada hem taraftar profili hem kendim üzerimden bir özeleştiri yapmak istiyorum,haliyle en son avrupa başarısını 2013 senelerinde yaşadık ve bilirsinizki bizim toplumumuz genellikle başarı isteyen birazda doyumsuz bireylerden oluşuyor bende tabi oraya kendimi katabilirim işte buradan yürüdüğümüz zaman hem yöneticiye yaptığımız hem teknik ekibe yaptığımız eleştiriler sert olabiliyor bu yüzden beni ve benim gibileri bazen alttan alın lütfen1- Son gün alamazdın. Yönetimi Diagne'yi aldığı için değil, son gün Diagne'ye niye kalıyorsun diye eleştirmen gerekmez mi?
2- 3 aydır Falcao konuşulmuyor. Sneijder ve Drogba daha uzun süre konuşuldu. 2 hafta önce Samatta yazılıyordu burada.
3- Diagne alınmasa bu dönemde kullanabileceğin bir paran olmayacak, belki de Feghouli'yi satmak zorunda kalacaktın. Diagne yerine Alan alınsa bugün Falcao ihtimali dahi olmayacaktı. Alan mı iyi Falcao mu? Kimseyi savunduğum yok. Diagne yi almak da, satamamak da Modeste ve Alan gibi başarısızlıktır. Diagne satılırsa başarılı operasyon oldu, az zararla bonservis bütçesi açtılar derim.
4- Değilseniz düşünerek yazın. Fenerbahçe 40 milyon euro harcayarak dişe dokunur tek transfer yapmamışken 7 milyona hem yedekleri, hem de giden oyuncuların yerleri daha kaliteli futbolcularla dolduruldu.
Düşüncelerinizi bu şekilde değil de kısa yazarsanız emin olun benim gibi tespit yaparsınız kendi hakkınızda. Sizinle ne gibi problemim olabilir ki durduk yere yazayım öyle bir şey. Ya da buradaki herhangi biriyle. Belki çoğu konuda aynı bile düşünüyoruzdur da alıntı yaptığım mesajınıza bir daha bakın lütfen Mahmut bey. Ne anlayacaktık ondan?Burada sizin ilk alıntıladığım mesajınızdaki gibi düşünen arkadaşlar var. Siz yine açıklamışsınız, yanlış anlamayı önlemek adına.
Yangın tayfa, emekli albay modu açık memnuniyetsiz gezenler dolu. Size denk geldiyse kusura bakmayın yine de. Bıktık da. Bi bitsin transfer dönemi kötü sonuçlardan sonra gelin gömün. Düşünce özgürlüğü var sonuçta. Bi bitsin şu dönem ya. Belki Diagne sayesinde 2 iyi oyuncu daha alabileceğiz? Olumsuz olumsuz olumsuz sürekli. Bıktık.
Adam cafe açacak daha ne gitmesi