Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda niye bu kadar seviliyor bazıları tarafından yav. Terim ne görüyor bu adamda, yaptıgı olumlu ne gibi seyler var mac icinde. Gecen sene toplasan anca 10-12 maçta vasat’ın ustunde top oynamıstır. Ciddi soruyorum ama elestirmek icin degil, sırf defansif katkısı icin mi tutuluyor takımda acaba
29 yaşında belhanda gibi bir oyuncuyu kaça alırız bence en az 10 milyon isterler
32 yaşındaki banega için 5 milyon euro istiyorlar belhanda için yeteneksiz diyen olur
hatalı pas verdi diyen olur agresif diyen olur şut çekemiyor diyen olur ama
hiç bir zaman fiziği yetersiz sahada yürüyor diyeni görmedim belkide bu yüzdendir.
28-29 yaşında banega bulup getirebiliyorsak hemen şutlayalım belhandayı

Iyi de Falcao itin gtüne sokulacak topcu degil ki niye soksunlar. Cagne ise tam tersine itin göt.ne sökülüp orada ölüme terkedilecek bir topcu.

Yillik milyonlari alan bir oyuncu ve Monaconun uzerinde bir yuk olarak goruluyor. Hele ki gelecek sene kontrati bitecek olan bir oyuncuyu ne yapip edip bir takim elinden cikarmak ister. Hele ki yaşı bukadar ilerlediyse.

Hal boyleyken Monaconun nekadar tok satici olarak hareket ettigini goruyoruz. Ergence isler yapip sosyal medyada bile adamin resmini paylasip duruyorlar. Bizim ise tavirlarimiz ortada rengim..

Volkan Kılıç: GS Falcao transferini sonuçlandırdı. Salı günü KAP açıklaması yapılacak oyuncu p-Perşembe günü özel bir uçakla İstanbula gelecek.

Zaten ilk hedefleri Vedat muricti, aylarca ugrasip sonra panik halinde falcaoya odaklandilar. Keske forvet transferini bir koseye koysalardi, takim cok kotu durumda. 1 ay sonra sampiyonlar ligi basliyacak ve taraftar umutsuz. Bakalim avrupada yenilgi serisi uzayacakmi. Yillardir avrupada zaferler gormedik!

Falcao gelse ne yazar bu saatten sonra, hic bir taraftar heyacanli degil. 2 ay vedatla ugras simdide 2 ay falcaoyla.

Yazik, 7 aydir diagneyi satamadiniz!

Yonetim iyi niyetli ama Beceriksiz.

Kolpacılar çıkmış yine piyasaya.Salı günü duyurulcakmış da Perşembe gelecekmiş.Ulan hani salı günü İstanbuldaydı falcao?Hayatınız Kolpa.

1- Son gün alamazdın. Yönetimi Diagne'yi aldığı için değil, son gün Diagne'ye niye kalıyorsun diye eleştirmen gerekmez mi?
2- 3 aydır Falcao konuşulmuyor. Sneijder ve Drogba daha uzun süre konuşuldu. 2 hafta önce Samatta yazılıyordu burada.
3- Diagne alınmasa bu dönemde kullanabileceğin bir paran olmayacak, belki de Feghouli'yi satmak zorunda kalacaktın. Diagne yerine Alan alınsa bugün Falcao ihtimali dahi olmayacaktı. Alan mı iyi Falcao mu? Kimseyi savunduğum yok. Diagne yi almak da, satamamak da Modeste ve Alan gibi başarısızlıktır. Diagne satılırsa başarılı operasyon oldu, az zararla bonservis bütçesi açtılar derim.
4- Değilseniz düşünerek yazın. Fenerbahçe 40 milyon euro harcayarak dişe dokunur tek transfer yapmamışken 7 milyona hem yedekleri, hem de giden oyuncuların yerleri daha kaliteli futbolcularla dolduruldu.

Düşüncelerinizi bu şekilde değil de kısa yazarsanız emin olun benim gibi tespit yaparsınız kendi hakkınızda. Sizinle ne gibi problemim olabilir ki durduk yere yazayım öyle bir şey. Ya da buradaki herhangi biriyle. Belki çoğu konuda aynı bile düşünüyoruzdur da alıntı yaptığım mesajınıza bir daha bakın lütfen Mahmut bey. Ne anlayacaktık ondan? :rolleyes: Burada sizin ilk alıntıladığım mesajınızdaki gibi düşünen arkadaşlar var. Siz yine açıklamışsınız, yanlış anlamayı önlemek adına.

Yangın tayfa, emekli albay modu açık memnuniyetsiz gezenler dolu. Size denk geldiyse kusura bakmayın yine de. Bıktık da. Bi bitsin transfer dönemi kötü sonuçlardan sonra gelin gömün. Düşünce özgürlüğü var sonuçta. Bi bitsin şu dönem ya. Belki Diagne sayesinde 2 iyi oyuncu daha alabileceğiz? Olumsuz olumsuz olumsuz sürekli. Bıktık.
Benim aklımda Falcao bayadır konuşuluyor diye aklımda kalmış devre arasındada yazıldığı için kusura bakmayın size hak veriyorum şahsen ama kafamı kurcalayan bir konu var hani diagne yerine alan alınsa demişsiniz ya yada başka bir oyuncu burada bir yönetici sizce işini şansa bırakmalımı çünkü kimse önüne gelecek fırsatları bilemez yada ölçemez o yüzden artık doğaçlama değilde planlama dahilinde yönetilmesini istiyor insan kulübünün. Bu arada burada hem taraftar profili hem kendim üzerimden bir özeleştiri yapmak istiyorum,haliyle en son avrupa başarısını 2013 senelerinde yaşadık ve bilirsinizki bizim toplumumuz genellikle başarı isteyen birazda doyumsuz bireylerden oluşuyor bende tabi oraya kendimi katabilirim işte buradan yürüdüğümüz zaman hem yöneticiye yaptığımız hem teknik ekibe yaptığımız eleştiriler sert olabiliyor bu yüzden beni ve benim gibileri bazen alttan alın lütfen

Beyler bugunde bitti.
Yarin kap gelir iste
Herkes perşembe tr de olacağını söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt