Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya sen bu adamı ne ciddiye alıyorsun bu tek hücreli öglena, amip gibi bir yaratık beyni ile çalışmıyor tepki veriyor herşeye :D

ciddiye almam ya komedi niyetine izliyorum

fenerin yerlileri iyi dedi 5 dakika önce adama soru geliyor sadık niy eoynamıyor tolgay niye oynamıyor ekici niye oynamıyor

bunlar fener kalitesinde değil

ulan yerlilerin kim o zaman :)

Kante ne top oynadi dun be.. Adam box-to-box'in resmedilmis hali gibi.
@Şeref Aydın hoş geldin renktaşım bilgiler için teşekkürler.

neymar konusunda psg'yi ikna edebilir miyiz?

çünkü malum yangın tayfayı nzonzi kesmedi kante ile neymar'ı bekliyorlar.

Rica ederim. Evet teklifler var. Araplardan var mesela ancak bekliyoruz bakalim. Eninde sonunda ayrilacak.
Simdi izninizle kaciyorum. Yemek saati. Herkese iyi nobetler :-)
arasinda bizleri bilgilendirdigin icin şahsım adıma cok tesekkur ediyorum.

Diagne hakkinda bir bilgi varmi? Teklifler varmi? Bizimle mi bu sene veya gidiyor mu

USTAD PSİKOLOJİK DELİ OLUYORSUNUZ

Kendimi kendi çalıştığım bölüme kapatasim var rengim.. Bu takım sevdasi beni deli edecek

20190815_180840.webp

İddia ediyorum, izleyebileceğiniz en iyi Nzonzi videosu budur. Falcao'yu geldi diye sayarsam takımın 2 eksiği kaldı. Sprinter oyuncu, yedek stoper. Orta sahaya alternatif şart değil sanki.

Ulan bi denize gittik neler olmuş arkadaş. Ne oldu şimdi hayırdır Falcao gelmiş mi

Diagne yarın 2 tane atıp maçı kazandırsın da hediye paketi yapıp yollayalım rekortmen gol kralımızı

Falcao'nun teklifi reddettiği haberi nereden çıktı gencolar aydınlatın pls. Harbi l'equipe haberi geri mi çekti nedir olay?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt