Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu tip insanlara inanmam ama ilgilisine duyurulur.
Tetteh için şunu biliyorum yanlışsam düzeltin :
Geçen sene bize transfer olamadıktan sonra sakatlandı ve sezonu kapattı. Hatta bize gelemeyince kendini sakatladı diyenler falan vardı... Yanlış hatırlıyor olabilirim
Marcaoda da aynısı olmuştu, hazırda forvetimiz yok son maca çıksın bırakalım demiş olabilirler, nihayetinde sözleşmeli futbolcuları.İyi akşamlar renkdaşlar.. Birşey soracağım? Görüşüme katılmayan mutlaka olur ama falcaonun son maçına çıkacak olması biraz saçma değil mi ya
Çıksın işte form tutsun konya maçında belki oynarİyi akşamlar renkdaşlar.. Birşey soracağım? Görüşüme katılmayan mutlaka olur ama falcaonun son maçına çıkacak olması biraz saçma değil mi ya
Ibe yazanların kaynağını kaçırdım da Celtic istiyormuş adamı
Jordan ibe yabancı basın kaynaklı mı Türk basını kaynaklı mıJordan ibe gelirse ölürüm ben.hocam onyekurunun yerini dolduracak ha
Ama beton yetmez heykelini diksek orasınınAma elleri küçüüüük.

Drogba gibi sonradan girer oyuna, dakika dolmadan kafayı bırakır mı köşeye? Allaah.Çıksın işte form tutsun konya maçında belki oynar
Eyvallah sağolasın usta. Akraba çıkma ihtimalimiz var mı acaba ?Tek son 2 maci kacirmis. Sezonun ikinci döneminde tek 3 gol 1 assist basarmis