Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huawei şu ana kadar sponsorluktan aldığımız en yüksek parayı vermedi mi?

5.5 Milyon Euro olması lazım sanırım.

kamera olaylarını detaylı arastıran biri olarak bunları daha önce duymustum adamların ceosu biz en iyi kamerayı yapacaz diye iddialı

gercektente kamerada cok basarılılar ve avrupa pazarında reklama inanılmaz paralar döküyorlar

yanlıs hatırlamıyorsam leonardo di caprio bunların reklam yüzlerinden

99-00 sezonu öncesinde de benzer fırsat transferlerinin olduğunu biliyorum da detayları bilmediğim için ayrıntı veremedim. Avrupa'da başarılı sezonlar öncesi fırsat transferleriyle kadroyu iddialı tuttuğumuzu hatırlıyorum. Bu sezon öncesi de benzer durum var. Katılır mısınız?

2012-13'te çeyrek finale bizi götüren kadronun oluşumu bakımından (özellikle yabancı oyuncular açısından) benzerlik olduğunu söyleyebiliriz.

fakat ben avrupa için maalesef pek iyimser değilim. umarım iyi şeyler yaparız tabi.

1565905829831.png

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi Seri
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

İkinci Yarı Jimmy - Emre Mor bu kadro CL'de iş yapar.

Huawei anlaşması Nefe göre iyidi ama 4.1 milyon dolardı mabadından uyduranlara itibar etmeyin gerçi sadece lig için olmasından dolayı idi biraz bu; Fenerin kendi ödese dahi 35 kazanıyor olması kıstas olmalı minimum 5-5.5 milyon dolar almak lazım.

Emre Mor
Sağına soluna belli olmaz onun mu diyorsun renktaş

emre mor çok yetenekli.
sonradan gireceği çoğu maçta çok fazla katkısı olacaktır.
fakat topla çok fazla oynayıp ve tercihlerinde çok ciddi sıkıntılar olduğu için düzenli bir şekilde oynayacağını düşünmüyorum.
bize onyekuru tarzında bir adam lazım.

Türkiye pazarina yeni girmişler.umarım iyi para verirler
Gireli bir seneye yakın oldu ama daha tanımayan var sponsor olursa çok iyi olur iyide satış yaparsa ki yapacak bize sponsor olursa ben bile anneme hediye alırım, her dönem sponsor olurlar sponsor arama derdi de kalmaz, uluslararası elektronik ve bilişim firmaları sponsor olması önemli

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre mor çok yetenekli.
sonradan gireceği çoğu maçta çok fazla katkısı olacaktır.
fakat topla çok fazla oynayıp ve tercihlerinde çok ciddi sıkıntılar olduğu için düzenli bir şekilde oynayacağını düşünmüyorum.
bize onyekuru tarzında bir adam lazım.

mevcut kadrodaki en büyük eksiklerden biri onyekuru stili atletizmi ile rakibi tehdit edecek oyuncu.

ben olsam babel yerine o stilde bir oyuncu bakardım. belki bu nzonzi transferi gibi ücretsiz kiralık olarak birini bulabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt