Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler ben artık falcao konusunda gram endişe duymuyorum şeref aydın oynayıp gelecek dedi ali naci okey bitti dedi haluk da oynayıp gelecek dedi bence iş bitmiş başkanın tavırları da çok rahat bence sizde rahat olun nzonziyi bi anda bu ücretlere bitiren yönetim falcaoyu da halleder

Bu Sirloth denen arkadaşı 2 maçta da izledim. Çok yetenekli. Sturridge'den bile faydalı olabilir. Yetenekli ve futbolu bilen oyuncuya kamp bile yedirmene gerek olmuyor. Çok başarılı transfer yapmışlar.

Beşiktaş'ı da izledim. Gol atamıyor diye dalga geçiliyor ancak Başakşehir sistemine evrildiklerinde yenmesi zor bir rakip olacak gerçekten. Bu yıl sabır gösterebilir mi taraftarları bilmiyorum elbette.

Trabzon zaten yarışta olacak da ben esas Beşiktaş ile çekişeceğimizi düşünüyorum.

Falcao bi coşsun bugünde göreyim ben veda maci mi degil mi. Yanliş işler yapiyoruz. Lyon maci bu süreci uzatti ztn

YOLLASINLAR DİYE YANLIŞLIKLA KENDİ KALESİNE ATACAKMIŞ
IMG-20190816-WA0007.webp

Oppo'ya gelince: Oppo'nun gecen seneki cirosusunu (satislardan elde ettigi para) nerden buldun cok merak ediyorum cünkü nette hicbir yerde yok (hani senin o veremedigin kaynak, nerenden salliyorsan artik). Huawei, Çin'in en büyük markasi bu alanda
1. 2018'de 107 milyar dolar ciro yapmis (kaynak: https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/pdf/annual-report/annual_report2017_en.pdf)
2. Huawei'in piyasa payi (cep telefonlarinda) 13.3%. Oppo'nun payi ise 7.6% (kaynak: Huawei bags Apple’s 2nd place spot in global smartphone sales: Gartner – TechCrunch)

Yani Oppo'nun 137 milyar dolar satis yaptigina dair kaynak gösteremedigin sürece iskembeden salliyorsun ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin demektir.

Diger ifadelerine gelince: Bana kahvehandeki dayilardan farksizsin diyip akabinde tehdit savunmak da zaten tam sana yakisan bir tavir. Bu yüzden yadirgamiyorum. Yani ates olsan nereyi yakarsin?:)

Disarda belki de saygidan önlerinde egilip ceketini ilikleyecek insanlara burada admin olmanin verdigi avantajla ve egonu tatmin etmek icin alay eder sekilde konusup küfür ve tehditler savuruyorsun. Yorumlarinda o kadar cok patladin ki, saymaya kalksam Istanbul'dan Bagdata yol olur:)
(Seri gelmez imkânsiz, Falcao gelmez imkânsiz, Okan süper yorumcu yok vs.).

Kuzeninle - yeniden yogun girmeye basladigimda beni kus olarak suclayan - forumu ele gecirmis, millete ahkâm kesiyorsunuz. Galatasaray askindan dolayi nelere katlaniyoruz.

Diger Admin ve modlar hakkinda olumsuz hicbir sey söyleyemem, aksine cok olumlu tecrübeler edindim ama senin hal ve tavirlarinin bu foruma yakismadigi âsikar.

Ektedi yazisma da Agustos 2018'de bir üye ile yine aklinca alay eder tarzda yazdigin yazismanin ürünü. Eminim bir cok üye de benim gibi düsünüyordur (yeniden düzenli online olunca isim degisikligi talep etmistim o yüzden isimler farkli).

Bu yazdigimi da iyilik olarak gör. En azindan biri gercekleri yüzüne vurma cesaretini gösteriyor:)

Ekli dosyayı görüntüle 56303

O Emrah değil mi yahu

Bu Sirloth denen arkadaşı 2 maçta da izledim. Çok yetenekli. Sturridge'den bile faydalı olabilir. Yetenekli ve futbolu bilen oyuncuya kamp bile yedirmene gerek olmuyor. Çok başarılı transfer yapmışlar.

Beşiktaş'ı da izledim. Gol atamıyor diye dalga geçiliyor ancak Başakşehir sistemine evrildiklerinde yenmesi zor bir rakip olacak gerçekten. Bu yıl sabır gösterebilir mi taraftarları bilmiyorum elbette.

Trabzon zaten yarışta olacak da ben esas Beşiktaş ile çekişeceğimizi düşünüyorum.
bence süpriz bi anadolu takimiyla yarista olucaz yaris derken yani anladiniz bence :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt