Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Garry Cahill miydi neydi almak gerek onuYemişim falcasounu da halcaosunu da, bu takıma stoper şaaaarrrttt
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garry Cahill miydi neydi almak gerek onuYemişim falcasounu da halcaosunu da, bu takıma stoper şaaaarrrttt
Garry Cahill miydi neydi almak gerek onu
Stoper ve bek problemleri ortadayken Falcao yangını yapılacak mı bakalım...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rodallega bizde olsaydi 1-0 öne geçerdik. İğne Diagne
tüm bu etkenler defansın rezil hslde olduğu gerçeğini değiştirmez.hâla yenilgiyi defansa yazanlar görüyorum. Yenilginin 2 sebebi
1-orta sahanın acizliği ki bu nedenle defans oyuncuları sürekli birebir kalıp müdahale yapmaya çalıştı
2-baskı yapacak azıcık top tutacak forvetin olmayışı
emekli futbolcun neden oyundaydıMaç yangıncıları>transfer yangıncıları
Daha sezon başı.Hocadan musleraya herkesi gönderdiniz.Bi sakin olun.Şartların hepsi denizlinin lehineydi.Bi fırsat geldi emekli futbolcumuz atamadı,çaylak futbolcumuz kırmızıyla takımı iyice bitirdi kazanamadık.Oyun içi müdahelerde davala,şahin suçludur onun dışındaki suçların hepsi yönetimindir lig başladı bi forvet alamadılar orta sahayı yetiştiremediler.Düzelir her şey biz geçen sene nerelerden çıktık.Bu bize çerez gelir.Diagneden kurtulup Falcaoyu alıyoruz 1 stoper bi de hızlı kanat forvet tamamdır ligde yine şampiyonuz rakiplerimiz bizden kötü Avrupa için şansımız yok ona bişey diyemem bekler falan ligde idare eder Avrupa için felaket.
süpersinhâla yenilgiyi defansa yazanlar görüyorum. Yenilginin 2 sebebi
1-orta sahanın acizliği ki bu nedenle defans oyuncuları sürekli birebir kalıp müdahale yapmaya çalıştı
ya gamsız az küfür etmiycem dedim yemin ettim ama bu kadar geri koşmayan vurdumduymaz buna 10 numaralı formayı verene ben kimler giydi ve yeter beBelhanda gibi gamsız oyunculardan nefret ediyorum
Aynen marcao tabi ki suçlu ama neden oraya çıkıyor kimse bunu konusmuyorhâla yenilgiyi defansa yazanlar görüyorum. Yenilginin 2 sebebi
ortsahaya söv.onlar yarı sucluMariano marcao nagatomo bu üçlü çok fena başımızı ağrıtacak bu sezon