Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao şuan açıklansa sevinemeyecek duruma getirdiler. Ulan monaco bırakmıyorsa defol git başka adam bul dünyanın en kolay futbolcu bulunan mevkisi forvet. 2 sezondur adam gibi taraftarın içine sinen bi forvet alamaz mı bir yönetim

Rodallega bizde olsaydi 1-0 öne geçerdik. İğne Diagne

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

hâla yenilgiyi defansa yazanlar görüyorum. Yenilginin 2 sebebi
1-orta sahanın acizliği ki bu nedenle defans oyuncuları sürekli birebir kalıp müdahale yapmaya çalıştı
2-baskı yapacak azıcık top tutacak forvetin olmayışı

Bir tane santrafor ve sol forvet oynayabilen hızlı bir adam gelmesi gerek. Marcao falan acilen satılmalı ve Ozornwafor oynamalı. Uğraşılmaz bununla. Aynı zamanda iki bekin de değişmesi gerekiyor. Hızlı, tempolu adamlar olmalı beklerin de. En azından bek oyuncularımız tempolu olsun ki hızımız artsın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stoper ve bek problemleri ortadayken Falcao yangını yapılacak mı bakalım...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takıma bütün yangınları yapmak zorundasın. Senin forvetinde yok orta sahanda eksik stoperinde eksik. O kadar transfer yapıldı hala oyuna ahmet çalık giriyor yazık günah bu taraftar hala avrupa hayali kuruyor.

1-orta sahanın acizliği ki bu nedenle defans oyuncuları sürekli birebir kalıp müdahale yapmaya çalıştı
tüm bu etkenler defansın rezil hslde olduğu gerçeğini değiştirmez.

Yenilmek değil can sıkan.Yaş ortalaması futbolu unutan oyuncular plansızlık saçma sapan değişiklikler.Böyle yenilgi koyuyor.Lige yeni çıkmış bitik takıma yenildik

Maç yangıncıları>transfer yangıncıları

Daha sezon başı.Hocadan musleraya herkesi gönderdiniz.Bi sakin olun.Şartların hepsi denizlinin lehineydi.Bi fırsat geldi emekli futbolcumuz atamadı,çaylak futbolcumuz kırmızıyla takımı iyice bitirdi kazanamadık.Oyun içi müdahelerde davala,şahin suçludur onun dışındaki suçların hepsi yönetimindir lig başladı bi forvet alamadılar orta sahayı yetiştiremediler.Düzelir her şey biz geçen sene nerelerden çıktık.Bu bize çerez gelir.Diagneden kurtulup Falcaoyu alıyoruz 1 stoper bi de hızlı kanat forvet tamamdır ligde yine şampiyonuz rakiplerimiz bizden kötü Avrupa için şansımız yok ona bişey diyemem bekler falan ligde idare eder Avrupa için felaket.
emekli futbolcun neden oyundaydı

Aynen marcao tabi ki suçlu ama neden oraya çıkıyor kimse bunu konusmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt