Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım yine sezon sonu şampiyon olur diyenlere - Sadec Şampiyonluk kesmez.
Şampiyonluk araç - Avrupa amaçtır.

velhasıl kelam fatih hoca öyle yada böyle bizim asi cocugu her mac tahtaya yazacak eger hucum istiyorsa.

Takimdan derhal ayrilmasi gerekenler - Diagne, Kostas, Mariano, Belhanda, ( Selcuk zaten takimda yok gibi )

Biz başka maç izlemişiz herhalde Herif Kürek yutmuş gibi Sağdan Sola vücudunu döndürene kadar Sabah oluyor.Defansa yardımada gelmiyor recep niyaz şov yaptı sayesinde.
Macı bir daha izle diagne sırtı dönük top alamadi hep göbeğe geldi yanına bir tane adam yanaşmadı birde diyorum ki bu kötü takımda en iyisi kim dersen babeldi diyorum.

Uzaktan 416 notları; 1. Maçları orta sahalar kazandırır-kaybettirir. Bir kez daha gördük, 2. Beklentim Selçuk yerine Donk ile başlanıp Seri'nin önde oynaması idi. Seri ön kesici için yetersiz kaldı, 3. Belhanda kafası karışık orta saha dizilişi nedeniyle geldiğinden beri en kötü
oyununu oynadı. Üzerinde baskı yok iken 3 rahat pozisyonda topu rakibe verdi. Marcao'nun atıldığı pozisyonda top kaybı yaptı. İkinci golde kaleciye adeta geri pas verdi, hızlı akına neden oldu, 4. Selçuk penaltıyı atarken karar değiştirdi sanırım. 50 cm yukarıdan vurulan top
iyi kaleci için tutulması en kolay atıştır. Topa vurulmadan atlamayan her kaleci kurtarır, 5. Jimmy iki kez rahat pozisyonda fazladan bir çalım atmak isteyince pozisyonu öldürdü. Topla vaktinde vedalaşmayı çözmeli, 6. Babel ve Diagne çalışmayan orta sahanın kurbanı oldular, yine
de 3. dk'da gol yapılmalıydı, 7. Nzonzi'nin santrfordan daha önemli olduğu ortaya çıktı. Takıma girince orta saha düzene girecek, 8. Luyindama 5-6 kez yerinde müdahale yaptı, 9. Mariano ve Nagatomo hücumda çok etkisiz kaldı. Cezasahasına top indiremediler, Fatih Terim futbolu

son yarım saati bir kenara bırakırsak, bence geçen sezonun başındaki o halimizden ve kadromuzdan daha potansiyelli gözüküyoruz sahada. doğru 11 ve değişikliklerle 10 kişi bile maçı alabileceğimiz havasını aldık yani. zaten şu forvete bir alfa koyabilsek görüntü epey değişecek artık bu çok bariz ve takım da diagne'yi hiç sevmiyor. tek arkadaşı ndiaye de yol aldı zaten.

Şu Marcaoyu 10 verene paket yapar yollatırım demiştim yanılmışım bu adam 5 bile etmez bu kadar dengesiz ukala stoper olmaz iki kart da doğru biri ortasahada birinde yanında luyindama var teke tek değilsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5cf01229c03c0e0c64f60cc1.webp

REİS SENİN İÇİN UĞRAŞMAYIP KÜREK YUTMUŞ YOUTUBER ALANLARA İSYAN EDİYORUM.

Ümit Davala ve Levent Şahin yerine şu forumdan iki kişi olsa kazanmıştık.

kesinlikle katılıyorum ama abi sende iyi biliyorsun terim baskın karakter yanında öyle işine karısacak fikir verecek hatta yanlıs yapıyorsun diyecek adam asla istemez
terim vefalı ve biatcı diye bu ücünü tutuyor

düsünelim hocanın yanında hagi okan bülent kaptan yada ergun emre aşık bunlar neden yok !!

Beklerin yabancı olması elimizi kolumuzu bağlıyor.

Falcao gelince 16 yabancı olacak. Hadi Diagne ve Mitroglou gitti diyelim kaldı 14 yabancı. Ozornwafor'a güvenebilir miyiz soru işareti. Hızlı kanat forvet alsak 1 yabancı daha yollamamız lazım

Off her şey karışık

R74VLn.jpeg
Bu sener de öldumu ne? Sakatligi ciddi degil diyorlardi 1 aydir ortalikta yok adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt