Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.585
- 1.461
- 2.223
su belhanda salagini yollamadan bizim ortahasaha sorunumuz cozulmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ribery Ribery Ribery
Genc oyuncuya para yoksa bunu almaliyiz.
Macı bir daha izle diagne sırtı dönük top alamadi hep göbeğe geldi yanına bir tane adam yanaşmadı birde diyorum ki bu kötü takımda en iyisi kim dersen babeldi diyorum.Biz başka maç izlemişiz herhalde Herif Kürek yutmuş gibi Sağdan Sola vücudunu döndürene kadar Sabah oluyor.Defansa yardımada gelmiyor recep niyaz şov yaptı sayesinde.
Gercekten durum oyle selcuk 90 sahada kaldı tek yapabildiği penaltı atmayı da basaramadiÜmit Davala ve Levent Şahin yerine şu forumdan iki kişi olsa kazanmıştık.
Saka gibi yemin ediyorumYedekteydi bugün. Ahmet Çalık gireceğine hızlı olarak Linnes alınıp takımı atağa çıkartmaya çalışabilirdik. Ancak Levent Şahin yine yeniden Ahmet Çalık’ı aldı oyuna. Gerçekten artık kasıt aramaya başladım ben bu adamda
Ümit Davala ve Levent Şahin yerine şu forumdan iki kişi olsa kazanmıştık.
Bu sener de öldumu ne? Sakatligi ciddi degil diyorlardi 1 aydir ortalikta yok adamBeklerin yabancı olması elimizi kolumuzu bağlıyor.
Falcao gelince 16 yabancı olacak. Hadi Diagne ve Mitroglou gitti diyelim kaldı 14 yabancı. Ozornwafor'a güvenebilir miyiz soru işareti. Hızlı kanat forvet alsak 1 yabancı daha yollamamız lazım
Off her şey karışık
![]()