Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana isterseniz kızın ama adem formda ve begeniyorum.oynamayı hakediyodu.şeneri de begendim kısa süre oynamasına ragmen.emre tasdemir bile fitti
boş yapma ya formda falan 2 hazırlık maçında görüdn ettin top önüne düştü falan filan diye

şener bu yıl oldukca fazla sure alacaktır zaten marianoyu fazla zorlamayız heralde. linnesde solu kapar yakında.
fakat anlamadığım olay neden marianoyu satma işine girmiyorlar. kendisini beğenmediğimden istemediğimden değil ama ffp cezası var ve yanılmıyorsam bu sene son senesi sadece bu sene değil seneyede para lazım olacak
evlatlik alacagiz marianoyu
sözlesme yenilenir muhtemelen 2-3 sene daha

Terim Taktikten anlamıyor Diyenler Mağaralarından Çıkıp geldiğine Göre Ben kaçar İyi Akşamlar.

keşke ilk hafta daha güçlü bir takımla yapsaydık nasılsa puan kaybettik rakipler denizlispor deplasmanında puan kaybetmezler mağlubiyeti kolay rakibe karsı aldık bence .antuda biraz gezindim bizim kadroyla dalga geçiyorlar ezikler görende süper kadroları var zannedecekler beyin yok bunlarda gerçekten :asd:

Bu arada Emre Mor Onyekuru'nun yerini doldurmaz.

Çünkü farklı tarz adamlar bunlar. Emre topu ayağına istiyor. Gol bölgesine koşu atmak falan zaten yok.

Onyekuru'nun bu kadar gol atmasının sebebi adam kanat oyuncusu olmasına rağmen gol bölgesine toplu veya topsuz hep koşu atıyordu.

Ayrıca topu ayağına isteyen biri değil genelde önüne pas isteyen bir adamdı ve direk hedefe gidiyordu.

Zaten onu diğerlerinden yani Bruma, Garry, Emre Mor'dan ayıran en önemli özelliği buydu.

Babel zaten farklı tarz bir oyuncu. Bakalım benim bildiğim Fatih Hoca uçurtmasız bir kanat mutlaka ister.

Her zaman takımda böyle bir adam bulundurmaya çalışıyordu.

İnşallah Diagne ve Kostas gider yerine forvet ve Onyekuru tarzı bir oyuncu alırız.

Babel'de hamle oyuncusu olur ve forveti yedekler.

Salsınlar Mitroglunu alsınlar bunu.
Gecen sene kiralik bedeli olmadan besiktasa gelecekti az daha niye iptal oldu bilmiyorum.
Sonra celtaya opsiyonlu kiralandi hatirladigim kadariyla 13 milyon euroluk bir opsiyon vardi kullanmadilar.
lillede yaptiklari ortada topla yaptiklari ortada, kiralik istesen simdi verirler mi bilmiyorum bu sene kisa surede olsa oynatmislar.

Bir pozisyon geldi aklıma selcuk pas atmasınlar diye gitti recep niyaza sırtını yasladı adamda ne olduğunu anlamadı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yenidil diye kimse yangin yapmiyor

10 mac oynadik bu 10 macda 10 dakka ne yaptigini bilen guzel oynayan Galatasaray izlemedik arkadss

Anlayamiyorsunuz herhalde sorun cok daha buyukkk

Hem teknik anlamda hemde yapilan futbolcu transferleri reziloglurezil

Her sene daha kotuye gidiyoruz

Sergen bizim süleyman kaç yaşında, a takım için fizigi felan yeterli mi?
Teknik , ileri çıkışlar falan 10 numara izlediğim kadarıylada adamın da fizikte sıkıntı var heralde.. ?
sülonun fiizği,iyi sorun yok.keşke anıl batın aydın bir an önce gelişse de messi gibi giidp gelse sol bekte ve kanatta.şu an kim takımda bilmiyorum bakacagız kadrolara....ama görünen o ki 2003 jenerasyonu ekmegini yiyecegiz.emin bayram(ozandan iyi deniyor),yusuf erdem gümüş(elit sagbek deniyor,avrupaya transferi kısa sürede gerçekleşebilir),bartug (onu herkes bekliyor,stili tugay kerimoğluna benziyor) fiizk olarak hazır duruma gelmek üzereler,yaş 16) oltion bilallinin lisansı cıkacak bi de.onyekuru yerine formayı alacak inşallah

Bu arada falcaonun metz maçı noldu yav? Oynadı mi bizimki veda etti mi taraftara falan , noldu ?

Ben Pes oynamıyorum da.Senin Türkiye ve Dünya Liglerinden haberin yok zannedersem.Artık Fizik güç ve çabukluk çok daha önemli hale geldi.Bizim takım veteran olmuş Asker oyuncu yok kim mücadele edecek.Al işte Denizlispor Çok daha diri bir takımdı.Bizim takımda en az 4-5 oyuncu ile yollar ayrılmalı yerlerine genç oyuncular bulunmalı scout transferleri yapılmalı 34-35 yaşındaki adamlardan ilk 11 yapar hale geldi koşacak oyuncu yok.
aynen kardeşm fm2022 de cl kupanı tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt