Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Güzel kardeşim orda sonuna kadar haklisin ama transferde elimiz kolumuz bağlı ben Nzonzı ve serinin gelmesini bile mucize diyorum cagne gitmeden biz bu transferleri yaptık nagatomo son senesi mariano öyle donk öyle mitroglu öyle devre arasına kadar sabretmemiz lazım bekleri genclestirirsek zaten bizim oyun tempomuzu belirlerler.Hocam Babel iş yapar yapmasına da.Bizim takım çok yaşlı olacak Nzonzi 30 Mariano 33 Nagatomo 33 Falcao 34 Babel 34 feghouli 30 belhanda 29 Jimmy 30 Donk 33 Seri 28 Veteran takımı gibi olacaz.En azından bekleri yenilememiz lazım.Takımın yaş ortalaması düşmesi lazım.Atıyorum takımda 6-7 tane 20-25 yaş aralığında oyuncu olur o zaman koy Babeli Falcaoyu oynasınlar Ama bu şekilde çok zor.
Bir de şunu söyleyeceğim onyekuruyu bende istiyordum ama onyekuruya resmen herkes 30. Haftaya kadar neredese hepimiz küfür ettik bonservis verip alsak ve bu maçta kötü oynasa burda herkes elimizde patladı diye yangın yapardık onun için oturup bekleyelim biraz daha çok erken bu takım bu senede şampiyon olur az sabır.