Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Babel iş yapar yapmasına da.Bizim takım çok yaşlı olacak Nzonzi 30 Mariano 33 Nagatomo 33 Falcao 34 Babel 34 feghouli 30 belhanda 29 Jimmy 30 Donk 33 Seri 28 Veteran takımı gibi olacaz.En azından bekleri yenilememiz lazım.Takımın yaş ortalaması düşmesi lazım.Atıyorum takımda 6-7 tane 20-25 yaş aralığında oyuncu olur o zaman koy Babeli Falcaoyu oynasınlar Ama bu şekilde çok zor.
Güzel kardeşim orda sonuna kadar haklisin ama transferde elimiz kolumuz bağlı ben Nzonzı ve serinin gelmesini bile mucize diyorum cagne gitmeden biz bu transferleri yaptık nagatomo son senesi mariano öyle donk öyle mitroglu öyle devre arasına kadar sabretmemiz lazım bekleri genclestirirsek zaten bizim oyun tempomuzu belirlerler.
Bir de şunu söyleyeceğim onyekuruyu bende istiyordum ama onyekuruya resmen herkes 30. Haftaya kadar neredese hepimiz küfür ettik bonservis verip alsak ve bu maçta kötü oynasa burda herkes elimizde patladı diye yangın yapardık onun için oturup bekleyelim biraz daha çok erken bu takım bu senede şampiyon olur az sabır.

keşke ilk hafta daha güçlü bir takımla yapsaydık nasılsa puan kaybettik rakipler denizlispor deplasmanında puan kaybetmezler mağlubiyeti kolay rakibe karsı aldık bence .antuda biraz gezindim bizim kadroyla dalga geçiyorlar ezikler görende süper kadroları var zannedecekler beyin yok bunlarda gerçekten :asd:
5 saat önce aglıyolardı bizi şampiyon yapmıslardı.malozlar işte

Maçı kaybettik apo kolpa yapıyor he %99 tamam canım inandık. Kaç aydır Falcao Falcao bu takımın bütün sıkıntısı yoksa her şey dört dörtlük

Bir kaç renkdaş paylaşmış. Aşırı nem de vardı maçta doğrudur ama 34 lük Rodallega 95. dakikada bile gol vuruşu öncesi nasıl depar attı.
Demek ki bu bahane değilmiş.
:unsure:
40'lık Aduriz rövaşetayı çakıyor son dakikalarda. Bu adam kamp yememiş bi tek bizimkiler yemiş ondan yürüyecek halleri yok, yersen.

Derdim skor değil isterse 5-0 olsun. Fiorentina maçında da skoru umursamadım. Yangın da yapmıyorum zaten eleştirdiğim, takıldığım tayfadır. Benim derdim taktiğimiz. Belhanda sırtı dönük, Babel sırtı dönük, Diagne (umutlu olsam da) kaçak güreşiyor. Ayrıca yine söylüyorum bizim paslarımızda çok büyük sıkıntı var. Ne yükleme, ne antreman, ne form-ritim tutması ile açıklanabilir bu. Bi adamın attığı paslar neden hep kısa düşer. Mariano'yu savunmak istemiyorum ama kaç kez belhanda pasları yüzünden zor duruma düştü. Kırmızı kartta marcao büyük hata yaptı eyvallah ama öncesinde yine belhanda ve kısa pası var. Her şey düzelse bile buna nasıl çözüm bulunacak?

Beyler önümüzde iki seçenek var. Ya sol bek alacağız ya sol açık. Babel’de Nagatomo’da topa basıp yana oynuyor. Babel’i Kasımpaşa’dan beri çok isteyen çok seven birisi olmama rağmen şu takımda aksayan kanat o bölge. Ortadan Diagne ve Selçuk yüzünden gidemediğimiz için sadece sağ taraftan atakları gerçekleştiriyoruz. Bugün de gördük ki yine sağdan gelen ataklar her zaman daha akıcı oluyor. Hoca ya Linnes’i sola atacak ya da hızlı hareketli genç bir bek alacak. İkinci seçenek kabul edelim ki şu an için imkansız

sülonun fiizği,iyi sorun yok.keşke anıl batın aydın bir an önce gelişse de messi gibi giidp gelse sol bekte ve kanatta.şu an kim takımda bilmiyorum bakacagız kadrolara....ama görünen o ki 2003 jenerasyonu ekmegini yiyecegiz.emin bayram(ozandan iyi deniyor),yusuf erdem gümüş(elit sagbek deniyor,avrupaya transferi kısa sürede gerçekleşebilir),bartug (onu herkes bekliyor,stili tugay kemrigoluna benziyor) fiizk olarak hazır duruma gelmek üzereler,yaş 16) oltion bilallinin lisansı cıkacak bi de.onyekuru yerine formayı alacak inşallah
Hmm 16,17 yse daha var o zaman 2,3 seneleri a takım için.. diğerlerini bilmiyorum da süleyman izlediğim kadarıyla çok yetenekli maşallah..

Muslera
XXX Luyindama Marcao XXX
Nzonzi Seri
Feghouli XXX XXX
Falcao

eksik bölgelere 4 tane genc adam alabilsek baya saglam takim oluruz. mariano nagatomo belhanda artik olmamali. babelden ümitli degilim.​

Hmm 16,17 yse daha var o zaman 2,3 seneleri a takım için.. diğerlerini bilmiyorum da süleyman izlediğim kadarıyla çok yetenekli maşallah..
bu dediklerim seneye 17 olacak zaten.yani ben de isterim bartug-mustafa kapı-atalaylı ortasaha.olacakta 2-3 sene içinde bu.ama sabır lazım.selman dibek var bi de kanatta.avrupada yetişen kanatlara benziyo tarzı paslı oynuyo.

Nagatomo miadını doldurdu.İki beki yenilemek çok lüks olur o yüzden Nago'nun yerine bek almamız lazım.

sülonun fiizği,iyi sorun yok.keşke anıl batın aydın bir an önce gelişse de messi gibi giidp gelse sol bekte ve kanatta.şu an kim takımda bilmiyorum bakacagız kadrolara....ama görünen o ki 2003 jenerasyonu ekmegini yiyecegiz.emin bayram(ozandan iyi deniyor),yusuf erdem gümüş(elit sagbek deniyor,avrupaya transferi kısa sürede gerçekleşebilir),bartug (onu herkes bekliyor,stili tugay kerimoğluna benziyor) fiizk olarak hazır duruma gelmek üzereler,yaş 16) oltion bilallinin lisansı cıkacak bi de.onyekuru yerine formayı alacak inşallah
Tarsus idman yurdu na kiralamazlar umarım bu kadroyu gençlerle harmanlamak gerek yoksa başımız yanacak bu gidişle

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte Babel niye alındı ben hala anlayamıyorum.34 yaşına gelmiş.Bizim alıştığımız Sol kanat oyuncularından çok farklı.Ağır bir oyuncu.Arkasındaki bekte ağır olunca defans da çöküyoruz nagatomo çok kart görür bu sezon.
Yaşı biraz daha abartın bu az olmuş :D

bu dediklerim seneye 17 olacak zaten.yani ben de isterim bartug-mustafa kapı-atalaylı ortasaha.olacakta 2-3 sene içinde bu.ama sabır lazım.selman dibek var bi de kanatta.avrupada yetişen kanatlara benziyo tarzı paslı oynuyo.

O 3 oyuncudan 2 tanesinin sözlesmesi bitiyor. Onlar oynatilmadigi an sözlesmelerini uzatmalarinin sansi baya düsük. Hele senin dedigin gibi yetenekli oyuncularsa, burda Selcukun yedegi olacagima avrupaya giderim daha iyi düsünmezlermi?

Şu maça Falcao ve Nzonziyi yetiştirebilselerdi o sinerji, bu kadar kötüyken bile maç kazandırırdı bize eminim. Ama nerdeee. Monaco 2. Başkanıyla çok samimiylermiş. miş mış. Monaco ile maça çıkacak hazır Falcao bizimle de çıkardı yani.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt