Adil Bahadır Toprak
Kırmızı Üye
- 30 Mayıs 2009
- 2.165
- 199
- 1.503
Bu arada falcaonun metz maçı noldu yav? Oynadı mi bizimki veda etti mi taraftara falan , noldu ?
yarın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada falcaonun metz maçı noldu yav? Oynadı mi bizimki veda etti mi taraftara falan , noldu ?
Pardon ya,2012-13 ile karıştırdım.Arada Fener’in bir şampiyonluğu var.Mancini ile ikinci olduğumuz sezon.Sonra 2014-15 Hamza ile şampiyonluk.Fener şampiyon oldu ersun yanal ile..Terim 'in gidip mancini nin geldiği sezon..
Kolarovu kiralayalım 1 sezonlukNagatomo miadını doldurdu.İki beki yenilemek çok lüks olur o yüzden Nago'nun yerine bek almamız lazım.
Sahada falcao olsaydi Diagne kalecinin üstüne vurduğu pozisyonu gol yapardı.Şu maça Falcao ve Nzonziyi yetiştirebilselerdi o sinerji, bu kadar kötüyken bile maç kazandırırdı bize eminim. Ama nerdeee. Monaco 2. Başkanıyla çok samimiylermiş. miş mış. Monaco ile maça çıkacak hazır Falcao bizimle de çıkardı yani.![]()

kadro tuhaf,avrupanın en iyi 8'lerinden biri stoperler arasında oynuyor,eksik kalıyosun.fatih hoca fıtık hastası,oyuncu değişiklikleri acayip,takım isteksiz,zerre mücadele etmedi falan filan,selcuk ve diagne var bi de...forvet yok
Geçen seneki son hafta Sivas maçı gibi kabul edelim formalite maçı. Bu maç ta bizden olsun.Beyler takmayın çok kafanıza. Sezon sonu Denizli deplasmanında kaybedip şampiyonluğu kaybedeceğimize sezon başında kaybedelim. Her ligde her büyük taķımin başına gelir böyle sezonun ilk maçları. Yangına çok gerek yok. Eksikler gelince takım da rayına oturunca istenilen sonuçlar gelir zaten. Sadece Marcao'nun kulağının çekilmesi gerekir o ayrı.
Usta zaten şampiyon olacağımızı hepimiz biliyoruz. Ama koca bir sezon yine burada hepimiz son ana kadar beklemek istemiyoruz. Biz bu ülkenin Bayern’i olup 5 hafta önceden ligi bitirmeliyiz artık. Sol taraf hiç çalışmıyor bu sene. Ne bek ne sol açık tempolu. Yoksa Selçuk penaltıyı atsa ya da Diagne o pozisyonda golü atsa zaten maç 5’lik olurdu Denizli’yi cesaretlendiren biziz.Barca deplasmanda kayip
Bayern evinde berabere kalmis
Biraz relaks olun be beyler
Rica ediyorum
Tekrar sampiyon olacagiz
Forvet yedeğine cenki alıp sağ bekide değiştirebilirizNagatomo’yu hem sol hem sağ bek yedeği için elde tutup Linnes’i gönderip gelen parayla bir sol bek alabiliriz. Donk Mitro Diagne Ozornwofor’u göndererek sol kanat alabiliriz. Donk kusura bakmayın ama aşırı lakayıt oynuyor. Ben bu kadar hantal ve gamsız bir topçunun bu takımda olmasını istemiyorum. Ahmet Çalık’ı bu takımda görmek istemiyorum. Bu adamlar yerine Mehmet Özcan’ı alabiliyorsan al alamıyorsan Atalay oynasın Gökay oynasın daha iyi en azından sahada koşan adam olur