Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzülerek söylüyorum bizim aradığımız orta saha j.m.seri değil..

1-Artık futbolda sadece pas yapan , sadece savunma yapan veya sadece koşan orta saha iş yapmıyor..
2- Pas kalitesi yüksek bir çok oyuncuyu bir araya getirseniz de , amatör lig takımlarında görülmeyecek pas hatalarının yapılmasının tek sebebi sistemsizliktir..Gözü kapalı pas atacağı, futbolun gereği olan pozisyonlarda bile doğru dizilememekten kaynaklı inanılmaz pas hataları yaşanıyor..
3-Topu fazlasıyla kaleciyle oynayan hatta kaleciyi savunma ayağı gören bir zihniyet bir o kadar golden uzaktır. Bu nedenle çoğu atağımız gerçek bir oyun kurucu olmayan kaleci tarafından kuruluyor bu da karşı takımın karşılayan orta sahaları sayesinde hızla atağa dönüşüyor, defans oyuncularımız oyunda en çok topla oynamak zorunda kalan oyuncularımız haline geliyor..Dolayısıyla doğru pozisyon bile alınsa güç kaybı ve hız kaybına sebep oluyor..
4- Oyunu hızlı kurabilen, hava topu karşılığı olan, fizik gücü ile ekarte edebilen, dripling becerisi ile pozisyon bilgisini dengeleyebilen ciddi bir orta sahaya ihtiyacımız var ki bu tanıma melo bile uymuyor..
5- Nzonzi pozisyon bilgisi ve hava toplarında ciddi bir ihtiyacı karşılayacak olmasına rağmen romadan gönderilmesine sebep olan hantal ve yavaş oyunu bizim için de handikap olacaktır.Bu nedenle iki 8 yerine iki tane 6 numara ile oynanması gerektiğini düşünüyorum.

Belhanda satılırsa, alttaki kadro denemesi yapılabilir

Nando
Linnes luyindama marcao ö.Bayram
Nzonzi JM.Seri
EMRE
Feghouli Babel
Falcao

Beyler takmayın çok kafanıza. Sezon sonu Denizli deplasmanında kaybedip şampiyonluğu kaybedeceğimize sezon başında kaybedelim. Her ligde her büyük taķımin başına gelir böyle sezonun ilk maçları. Yangına çok gerek yok. Eksikler gelince takım da rayına oturunca istenilen sonuçlar gelir zaten. Sadece Marcao'nun kulağının çekilmesi gerekir o ayrı.

Şu maça Falcao ve Nzonziyi yetiştirebilselerdi o sinerji, bu kadar kötüyken bile maç kazandırırdı bize eminim. Ama nerdeee. Monaco 2. Başkanıyla çok samimiylermiş. miş mış. Monaco ile maça çıkacak hazır Falcao bizimle de çıkardı yani.:mad:
Sahada falcao olsaydi Diagne kalecinin üstüne vurduğu pozisyonu gol yapardı.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o değilde çok boktan bi maçtı lan:asd: kadro tuhaf,avrupanın en iyi 8'lerinden biri stoperler arasında oynuyor,eksik kalıyosun.fatih hoca fıtık hastası,oyuncu değişiklikleri acayip,takım isteksiz,zerre mücadele etmedi falan filan,selcuk ve diagne var bi de...forvet yok:asd:

Barca deplasmanda kayip
Bayern evinde berabere kalmis

Biraz relaks olun be beyler

Rica ediyorum

Tekrar sampiyon olacagiz

Nagatomo’yu hem sol hem sağ bek yedeği için elde tutup Linnes’i gönderip gelen parayla bir sol bek alabiliriz. Donk Mitro Diagne Ozornwofor’u göndererek sol kanat alabiliriz. Donk kusura bakmayın ama aşırı lakayıt oynuyor. Ben bu kadar hantal ve gamsız bir topçunun bu takımda olmasını istemiyorum. Ahmet Çalık’ı bu takımda görmek istemiyorum. Bu adamlar yerine Mehmet Özcan’ı alabiliyorsan al alamıyorsan Atalay oynasın Gökay oynasın daha iyi en azından sahada koşan adam olur

Beyler takmayın çok kafanıza. Sezon sonu Denizli deplasmanında kaybedip şampiyonluğu kaybedeceğimize sezon başında kaybedelim. Her ligde her büyük taķımin başına gelir böyle sezonun ilk maçları. Yangına çok gerek yok. Eksikler gelince takım da rayına oturunca istenilen sonuçlar gelir zaten. Sadece Marcao'nun kulağının çekilmesi gerekir o ayrı.
Geçen seneki son hafta Sivas maçı gibi kabul edelim formalite maçı. Bu maç ta bizden olsun.(y)

Afedersiniz de petrov apo ile billur geçmiş. Apo da marifet gibi anlatıyor. Biz neredeyiz sen neredesin babacım

Barca deplasmanda kayip
Bayern evinde berabere kalmis

Biraz relaks olun be beyler

Rica ediyorum

Tekrar sampiyon olacagiz
Usta zaten şampiyon olacağımızı hepimiz biliyoruz. Ama koca bir sezon yine burada hepimiz son ana kadar beklemek istemiyoruz. Biz bu ülkenin Bayern’i olup 5 hafta önceden ligi bitirmeliyiz artık. Sol taraf hiç çalışmıyor bu sene. Ne bek ne sol açık tempolu. Yoksa Selçuk penaltıyı atsa ya da Diagne o pozisyonda golü atsa zaten maç 5’lik olurdu Denizli’yi cesaretlendiren biziz.

Emre tasdemir niye bir anda silindi yahu cocuk cokta guzel oynuyordu sadece gucu etken bitiyordu bir anda sildik adami. Madem kullanmayacagiz bir yere kiralik verelim potansiyeli olan bir herif en azindan surekli oynar

Nagatomo’yu hem sol hem sağ bek yedeği için elde tutup Linnes’i gönderip gelen parayla bir sol bek alabiliriz. Donk Mitro Diagne Ozornwofor’u göndererek sol kanat alabiliriz. Donk kusura bakmayın ama aşırı lakayıt oynuyor. Ben bu kadar hantal ve gamsız bir topçunun bu takımda olmasını istemiyorum. Ahmet Çalık’ı bu takımda görmek istemiyorum. Bu adamlar yerine Mehmet Özcan’ı alabiliyorsan al alamıyorsan Atalay oynasın Gökay oynasın daha iyi en azından sahada koşan adam olur
Forvet yedeğine cenki alıp sağ bekide değiştirebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt