Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
National Geographic izliyordum da Belçika'nın Antartika'daki bilim üssünü gösteriyor işte bir sürü gelişmiş ülkenin bilim üssü varmış bizimkine bakayım dedim . 3 tane baraka daha yeni açılmış bir de sik kadar ülke olan Belçika'ya bakalım karşılaştıralım üzülelim ağlayalım .

Nolursa olsun şu iki bekinde değişmesi lazım kalan sürede zor ama imkansız bişey değil illaki kontak halinde oldukları oyuncular vardır
Çok ciddiyim Nazım Sangare gelsin. Mariano ve Linnes'ten iyi oynar bence. Milli takımda falan aşırı iyiydi diye hatırlıyorum. Hem de yerli. Harika hamle olur.

Kanatlara kimseyi almayiz artik geciniz

Babel
Jimmy
Feghouli
Emre Mor
Yunus
Adem

Hoca baska kanat almaz

her mevkide o kadar çok oyuncu var.Ama gözün kapalı koyacağımız oyuncu sayısı bir,iki...ben babeli beğeniyorum.Doğru transfer olduğunu düşünüyorum.Fakat forvet ve kanat alternatifi olarak.jimy,yunus, adem ilk 11 oyuncuları arasında dağlar kadar fark var.her sene çektiğimiz sıkıntıyı ısrarla bıkmadan usanmadan yapılan transferlerle çekiyoruz. Fegin alternatifi emre mordur.Yeni yapılması gereken hzılı kanat oyuncusunun alternatifi babel olmalıdır veya olmalıydı.

bek mevkisindede aynı.6 tane adam var.Bir tane içimize sinen adam yok.Haklı olarak biz aslarının yetersiz olduğunu düşünüp göndermek istiyoruz.

beklere yardım gelmiyo hiç.bu da büyük sorun.ama bu da hesaba katılmıyo.stoperler her topu karşılamak zorunda,bekler de her atagı savusturmak...
Bu konuda haklısın Sergen. Orta saha zayıf diye stoperler sorun yaşıyor diye çokça bende dile getirdim fakat bu maçta şöyle birşey de vardı..
Özellikle Luyindama'nın en az 3 tane dengesiz top karşıladığına şahit oldum. Adamlar şişiriyor Luyindama saçma sapan yere vuruyor ya da vuramıyor(Tartışılan Barrow pozisyonu mesela net stoper hatası)

Bu konuda haklısın Sergen. Orta saha zayıf diye stoperler sorun yaşıyor diye çokça bende dile getirdim fakat bu maçta şöyle birşey de vardı..
Özellikle Luyindama'nın en az 3 tane dengesiz top karşıladığına şahit oldum. Adamlar şişiriyor Luyindama saçma sapan yere vuruyor ya da vuramıyor(Tartışılan Barrow pozisyonu mesela net stoper hatası)
bekler de fire verince sapıtması normal

Yaa hocayı severim ayrı konu ama ameliyat gerektirecek kadar önemli bir bel fıtığı öyle birden bire ortaya çıkmaz. Belli ki hoca bir süredir sıkıntısını çekiyor. Ee madem öyle abi ameliyatını sezon bitince olsan, o süre içinde de yatarak dinlensen daha iyi olmaz mı? Yani ilk maçtan 3 gün önce ameliyat olmak nedir? Planlı ameliyatını yaz tatilinde olmak varken okulun açıldığı hafta olan öğretmen gibi!..

Yaa hocayı severim ayrı konu ama ameliyat gerektirecek kadar önemli bir bel fıtığı öyle birden bire ortaya çıkmaz. Belli ki hoca bir süredir sıkıntısını çekiyor. Ee madem öyle abi ameliyatını sezon bitince olsan, o süre içinde de yatarak dinlensen daha iyi olmaz mı? Yani ilk maçtan 3 gün önce ameliyat olmak nedir? Planlı ameliyatını yaz tatilinde olmak varken okulun açıldığı hafta olan öğretmen gibi!..

bu maçta zaten cezalıydı. sağlıklı olsa da takımın başında olamayacaktı.

Zaten cezalıydı adam o arada ameliyatı aradan çıkardı işte. Çok takmayın böyle şeyleri. Bizim için lig haftaya başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt