Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden bende öyleydim,hanımın cocuklarin kalbini cok kırdım. Ama simdi mac başlarken kendi kendimi telkin ediyorum en nihayetinde bir mac ve bir takim her zaman kazanamaz diye ha mac sirasinda ve sonrasi yarim saat sinirleniyorum ayri ama sonra program felan asla seyretmiyorum hatta foruma bile girmedim

İnan bana maçtan atılan marcao bizim kadar üzülmüyordur abi.Gerek yok.

Belhanda düşmanı oldum arkadaslar ama buna mecburum bu takım bu şekilde para alıp bu kadar top kaybı yapıp topa vurmayi bilmeyen bir oyuncuyu haketmiyor biz kimleri izledik şimdiye kadar yeteneğin olmaz anlarım iyi niyetle koşarsın mucadele edersin bu adam bile bile oynamıyor sanki maçı tekrar izleyin top bizdeyken top bana gelmesin diye rakiplerin arkasına saklanıyor top zaten belhanda ya gelince 10 sn sonra kaybediyor geri de gelmiyor kontra atak yiyoruz alt yapıdan bir genc koyun bu adam ile Selçuk beni hasta edecek çıldırıyorum her maç

Mehmet Özcan ......Nzonzi
..............seri…...….......

Bu şekilde oynayalım olmaz mı

Diagne..mitroğlu..ozowafor.. gönderilmeli..

Acilen.. falcao ..ribery..cuellar alınmalı..

Stopere bi yerli şart

cagne 10
belhanda 10

j.mario 2.5 kira
guga 6m

kalan para stoper ve yardıran bi kanada gömülsün yol yakınken
Bence oraya bir de cuellar eklenmeli Mario nun yerine hatta. Cuellar guga bir de sol bek o zaman tamam olur takım ortasaha seri cuellar Nzonzi olmalı dinamizm katar guga da öyle bir de telles vari bir sol bek buldumu tamamdır

Diagne..mitroğlu..ozowafor.. gönderilmeli..

Acilen.. falcao ..ribery..cuellar alınmalı..

Stopere bi yerli şart

1566025116780.webp

Marcao nun şu durumu yıllık 900 bin euro ya oynamasıyla mı ilgili diye düşünmeden edemiyorum. Yönetime mesaj mı veriyor acaba? Bu kadar düşüş normal değil. Bu işte kesin bir iş var. Ya da aile yaşantısıyla ilgili büyük sorunları var galiba. Üstelik bu sene düzenli kamp gördü bu adam.

Gerizekalılar falcao dünkü maçta olsa 2 tane yazardı..
Enzonzi sahada olsa ortasaha bu kadar ezilmezdi..

Tebrikler akıl küpü yönetim

Bütün suç bizde aslında o kadar havalandırdıkki bu adamları kendilerini bişey zannediyorlar geçen seneden beri. Azcık ilgiyi düşürelim şu topçulara. Ayakları yere basssın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt