Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide gittik karıya bağırdık boş yere geldi şimdiye gönül almyaa çalış

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aman kardeşim, dikkatli ol yaptığımız en saçma işlerden biri bu olabilir.

Nihayetinde hepimiz gönül verdiğimiz takım kaybedince sinirleniyoruz, üzülüyoruz ama bunu etrafından çıkarmaya çalışma. Ben eskiden puan kaybı yaşadığımızda kimseyle konuşmaz, ters cevaplar verir geçerdim. Ama bunun çok anlamsızca olduğunu anladığında iş işten geçmiş oluyor.

Şu an için maç bitince mümkün mertebe yarım saat-1 saat içinde sakinleşebiliyorum. Zaten buraya yazılan yorumlardan bile belli oluyor. 1-2 saat sonra herkes mantıklı şeyler yazmaya başlıyor :)

Bu arada bu kadroyla pas oyunu oynayamıyorsak başka hiçbir oyun oynayamayıp tek şansımız pas oyunu bu takımla yoksa biteriz

Kesinlikle böyle bir hamle gerekiyor ama Babel konusunda ben ümitliyim o adam daha iyisini yapar fakat mariano bitmiş okeye dönüyor nagatomoyla linnes sağı idare edip bitane fişek gibi sol ayaklı bek alabiliriz

Babel en mantıklı transferlerden. Bakma sen daha hala orta saha ve forvet arasındaki bağlantıyı sağlayamadık oraya gerekli adamlar gelince Babeli izle o zaman ki kendisi yavaş bi oyuncu değil,dünkü zemin çok kötüydü bu da es geçiliyor

Adam gibi futbol oynamıyorlar
Evladımız diye adam kayırıyorlar
Seri 6 değil bunu anlamıyorlar
Ortalık karıştı düzen bozuldu
Yetiş ya Nzonzi yetiş ya Feghouli

Mariano dönmüş Haci Bektaş'a
Marcao kampta ne yaptı hoca
Futbol düşmanı olmuş Arap Belhanda
Yetiş ya sol bek yetiş ya Radamel

Bu ekonomilerle şampiyonlar liginde anca gruptan çıkarız.Millet paraya bakmadan transfer yapıyor biz denk getirmeye uğraşıyoruz.Uefa Fifa rekabet istiyorsa bu işe el atsın önce.Ki kimse kabul etmez tabi böyle birşeyi o da ayrı mevzu
schalke kume duserken bıze futbol dersı verdı. Futbol bu abartmayalım. Realde yenılıyor artık barca da. Sıstemler kazanıyor. Cıty yıldızlarından cok sıstemı ıle kazanıyor.

Son yılların en degerlı kadrosu kuruldu. Oyun planı olursa bırseyler yaparız.

roma barca lıvepool grubunda ezılmedık bız. Abartmayalım. Ekonomı anladık tabı bunu ama kadromuz son yılların en genıs kadrosu.

Sızın kı sadece mazeret kalır. Burda kımse cl yı kazanalım demıyor.

Bıtık denen transfer yasagı olan chelsea lıverpoolla kafa kafaya oynadı. Futbol bu hersey olabılır. Ama avrupada konu bı sıstemdır.

96 2000 de basarılı yapan pres sıstemıydı. Ve baklava dızılımı orta saha. Bı taktık vardı. Ft ıtalyaya gıttıkten sonra nedense bu futbolu terk ettı. Son 3 ft donemınde preslı futbol tarzı kadrolar da kurmadık zaten. Hatta 1 0 koruyan cok macımız var.

Lıge yıne yetıcez sampıyonda olucaz. Ama deplasmanlarda avrupada bısey degısmez.

Feghouli
Babel
Jimmy

Hatta Adem Büyük hep aynı tip kanat oyuncuları.

Gökhan Töre’yi nasıl kaçırırsın abi aklım almıyor. Dikine gidebilen, sol ayağını etkili kullanıyor o çocuk.

Şener öldü mü bu arada? Nerede bu adam ya?

İnşallah belhanda iyi bir fiyata satılır Kaan Ayhan ve skorer bir ortasaha gelir
Selçuk ve belhandayı izlemekten bezdim

Şu an en iyi ihtimal bu bence. Stoper şart, FFP için satış lazım ve yeri bir nebze de olsa doldurulabilir. Özellikle Feghouli 'nin orada iyi oynadığı maçlar var, çoğu zaman Babel-Falcao şeklinde oynanabilir ki bu çok daha rahatlatır takımı.

Mitroglu gönderilip , ribery alınmalı .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazi arkadaslar belhanda ve babeli gömmus bende belhandaci degilim ama ilk yarida takimin en iyisi belhandaydi oyun genelinde de babel kirmizidan sonra iş bitti zaten degerlendirmeye bile almiyorum
Takımın En iyisi Belhandaysa iş yapacak kardeşim burda havanda su dövmeyin Vasata Öyle bir Alışmızsınız ki Belhanda=Zidane yazan Vasat seviciler Gördüm geçen gün Belhanda Zidanın ayakkabısındaki bağcık bile olamaz.

Takımın En iyisi Olan adam şunu yapacak 10 numara oynuyorsa

IMG_2363.webp
bu kadro iş görürdü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala belhanda ovuluyor ya. Adam profesyonel degıl messi olsa ne yazar. Elini kolunu sallıyor dolaşıyor maçtan kopuyor

son 2 fb macını ızleyın son mac yetmedı ıse

profesyonel adamlar lazım bıze. Yoksa falcao n zonzı gelınce daha ıyı oynarmış. E bi zahmet ya.

Ben Belhandanın daha 1 tane frikik ve penaltı atmak için topu zorla aldığını görmedim. Adam bi kere sorumluluk alabilen karakterde biri değil. 1-2 Maçtır yay çevresinde şut çekmeye başladı bunu bile 3.senesinde daha yeni yapacak. 30 metreden kaleye şut yolladığını görmedim mesela hiç

bi takımın tek bı duran top calısması yoksa gerısının hayalını bıle kurmayın

senol ne yapıyordu babelı ? babel abbakar cenk yakın oynatıyordu. Verkaçlar ıle oynatıyordu.

babel onyekuru gıbı 40 50 metre topla gıdemez artık.

Senol bıraz wınner olsa ve ıyı oyuncu degısıklıgı yapabılse ıyı bı taktısyen. Ama ft kadar cesur degıl kadro secımlerınde. Son bjk gs macı bunu gostermıstı. Necıp tercıhı ıle.

Ama bı taktıgı ve oyun planı var orası kesın. Aynı sey okan buruk ve bjknın sımdı kı hocası ıcınde gecerlı. Gercekten bı taktıklerı var oyun planları var. Olur olmaz ama var sonucta. Kupa getırır mı gorucez.

Bızım en buyuk avantajımız ft nın lıg uzerınde kı agırlıgı psıkolojık ustunlugu. 8 de kapanır 18 de dedıgınde ıs bıtmıstı. Yoksa bı taktıkle oyun planı ıle muhtesem futbolla vıtes arttırarak kazanamadık lıgı.

69 puanla sampıyon olduk ruyadan uyanmak lazım

Transfer olmadan elimizdeki kadroyla Denizli maçına çıkaracağım 11;

Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Donk(6)-Seri(8)-Babel-Belhanda-Emre Mor-Diagne.

Hocamın çıkardığı 11;

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Seri(6)-Selçuk(8)-Babel-Belhanda-Jimmy-Diagne.

Bazı ukalalar gelecektir. “ hocadan daha mı iyi biliyorsun yeaaa “ diyecekler.
Şimdiden söyleyeyim. Hoca gerçekten yaşlanmış. Yardımcılarını seçemiyor. Amigo alıyor yanına. Taktik falanda demiyorum artık orası zaten yok. Bu sezon en azından doğru oyuncuları doğru mevkilere koysa yeterli benim için. Sezon sonunda şampiyon bile olsak yollar ayrılmalı. Her sene kötü futbol, kaos futbolu izlemek zorunda değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalım bu mağlubiyet belki bazı önlemleri işin başında almamızı sağlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt