Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne Belhanda gitse de yetmez bu takıma en az bir bek fişek gibi olmalı kanattan tek atağımız yok sürekli göbekten gelmeye çalıştık iyi oynadığımızda bile Babel Jimmy Belhanda da sıkıştırılınca bi halt yapamadılar iki üç kez marianoyu oyuna katmayı denediler 2 sinde isabetsiz orta yaptı birine de yetişemedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

??????? Şaka ?????? Yerli olarak uçak gibi bir bek vardı da hoca mı Ömer’i aldırdı. Modlar şu arkadaşı bir incelesek
incelemeye gerek yok. bir tur bahar havasina girmis kus cinsinden. buyuk ihtimal nasil dalga geciyorum diyen 10 yasinda bir kus. tum asilarini yapmasi icin doktor @Murat Urhan' i goreve davet ediyorum

Şuan lisanslı 14 yabancımız var

Nzonzi'nin lisansının çıkması için 1 yabancının lisansını iptal edeceğiz galiba.

Falcao gelince de yine lisans iptal etmemiz lazım

Valentine-OzornwaforI.jpg

Kral konya macinda oynamali

Bir maçla birlikte burası yangın yerine dönmüş hiç gerek yok sezon başı ve takım daha tam değil, parçalar oturmadı bu biraz zamanda alacaktır. Dün ilk maçlarını oynayan Barcelona ve B.münih örnekleri var az sabırlı olun lütfen.

fegi 10noya koymayın kardeşim kanattan oyun kurmakla orta sahadan oyun kurmak aynı şeyler değil copa Afrika falanda demeyin orda zorunluluktan oynadı

3 ağustosta katılmış,yılların üyesini sorguluyor
Mesajlarını tekrar inceledim de büyük harflerle yazayım belki kuş beynin anlar :

BİR GÜNDE KRAL OLMADI BİR GÜNDE TAHTAN İNMEZ İMPARATOR FATİH TERİM ÖLENE KADAR SENİNLEYİZ !

FATİH TERİM 6222 ADAMI HADİ ABİCİM KÖYÜNE DÖN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt