Mehmet Fırat
Kırmızı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 1.268
- 851
- 658
Aurier ile Milan ilgileniyormuş. Keşke biz alabilsek
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda mi iyiydi terlemedi bile kosmadi 10 numaralı formayı verene ben yazıklar olsun kimler giydi o formayıBazi arkadaslar belhanda ve babeli gömmus bende belhandaci degilim ama ilk yarida takimin en iyisi belhandaydi oyun genelinde de babel kirmizidan sonra iş bitti zaten degerlendirmeye bile almiyorum
Out:
Mariano
Nagatomo
Belhanda
Diagne
Mitro
Ozorn (kira)
IN
Falcao
Kaan Ayhan
Guga/Aurier
Kolarov
Mehmet Özcan
Nando
Guga/Aurier Luyi Kaan Kolarov
Seri Nzonzi
Emre Fegh Babel
Falcao
Keske bunu daha becerebilsek
falcao3 transfer daha yapmak zorundayiz:
Forvet
8 numara
Stoper
Yapilacak baska birsey yok. Hadi aurier/guga alma Linnes oynat. Zaten as gibi2 as beki birden gönderemeyiz
falcao
badou
ertugrul
Biz genelde evdeki tum disileri komsulara kovuyoruzArada evlilikte olur böyle durumlar. Maç izlerken televizyonun önünden geçme ve tüm dertlerini o dakikalarda anlatmasalar olmuyor. Biz ortak noktayı bulduk, maçtan 1 saat öncesi ve bitişten bir saat sonrasına kadar muhattap olmuyoruz![]()
Kardeşim lig benim umrumda değil maaş Skalan bu kadar fazlaysa Avrupa’da başarı beklerim ben f/p olarak Avrupa’ya göre çok kötüyüz maalesef ligde ise tsnin kadrosu gayet iyiİlk sorumun cevabını da verirsin umarım.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş Lisenden çıkmış gelmişsin geri dön bence.Yahu şaka gibi ligin ilk maçı bu fizik yapsıyla ikinci liigde bile oynayamayacak selçuk ilk 11 çıkıyor
Yazıklar olsun..
Ve en acısı maç içerisinde seri oyundan çıkıyor ve selçuk hala oyunda.O zaman seriyi neden aldın kardeşim demezler mi adama..
Tekrar söylüyorum falcao falan gelmemeli..
en yakın zamanda seçime gidilmelidir.
Aynı fikirdeyimde monchi bu kadar zamanda bırakırmı o adamı banega kadro kışı kalmış haberleri doğruysa elimiz kuvvetli tabiBelhandayı satıp Banegayı alalım. Dagne yedek kalsın seneye satarız. Zaten sorun ortasaha. Nzonzi ve Banega gelirse takım toparlanır.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende sana ironi yapiyorum anlayamiyosan senin sorunun ben de biliyorum oynamadigimizi demek istedigim senin bu defans hattini CL de haşat ederler. Fiorentina duzeyindeki takimin yaptiklarini gordukCl de mi oynadık 2. Yarı birader? Hakikaten zır cahilsin sen
ya adam terlemedi bile 10 numaralı formayı verene ben yazıklar olsun o formayı kimler giydi hadi koşma ve ruhsuz bir ara pas bir sut ya bu kadar mı olmaz ya sat git fredi kirala yeter ya Kadıköy'de hakemden korkup maça çıkmayan adamdan ne olur asıl oynaman gereken maç bu sen hocam beni çıkar lan biz omuzu çıkmış kaptanımızi izledik bu elin gavuru aldığı paralar o ruhsuz halı sahada kendi öz çocuğumuz oynasın yenilelim vallaha kızmam yeter be belhandaBir ara yürümüyordu bile. Ayağına top geldi, laubali bir şekilde ne yapacağını bilemedi yavaşça pası verene geri gönderdi topu ayağıyla ittirerek.
Bizim tüzüklere göre teknik ekip seçimle gelmiyor. Yahu yönetimle ne alakası var oyuncu değişikliğinin? Adam sana malzemeyi vermiş işte?Yahu şaka gibi ligin ilk maçı bu fizik yapsıyla ikinci liigde bile oynayamayacak selçuk ilk 11 çıkıyor
Yazıklar olsun..
Ve en acısı maç içerisinde seri oyundan çıkıyor ve selçuk hala oyunda.O zaman seriyi neden aldın kardeşim demezler mi adama..
Tekrar söylüyorum falcao falan gelmemeli..
en yakın zamanda seçime gidilmelidir.