Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi arkadaslar belhanda ve babeli gömmus bende belhandaci degilim ama ilk yarida takimin en iyisi belhandaydi oyun genelinde de babel kirmizidan sonra iş bitti zaten degerlendirmeye bile almiyorum
belhanda mi iyiydi terlemedi bile kosmadi 10 numaralı formayı verene ben yazıklar olsun kimler giydi o formayı

falcao
badou
ertugrul
ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Arada evlilikte olur böyle durumlar. Maç izlerken televizyonun önünden geçme ve tüm dertlerini o dakikalarda anlatmasalar olmuyor. Biz ortak noktayı bulduk, maçtan 1 saat öncesi ve bitişten bir saat sonrasına kadar muhattap olmuyoruz :asd:
Biz genelde evdeki tum disileri komsulara kovuyoruz

Selcuk, Belhanda fetisizminden kurtuldugu an hoca, yeniden top oynamak icin bi sansimiz var. Yoksa yine koca bir sezon 40 gol yiyip, 3 kurusluk top oynamadan rakiplerin salakligina kalir sampiyonluk.

Yahu şaka gibi ligin ilk maçı bu fizik yapsıyla ikinci liigde bile oynayamayacak selçuk ilk 11 çıkıyor
Yazıklar olsun..
Ve en acısı maç içerisinde seri oyundan çıkıyor ve selçuk hala oyunda.O zaman seriyi neden aldın kardeşim demezler mi adama..

Tekrar söylüyorum falcao falan gelmemeli..
en yakın zamanda seçime gidilmelidir.

Yahu şaka gibi ligin ilk maçı bu fizik yapsıyla ikinci liigde bile oynayamayacak selçuk ilk 11 çıkıyor
Yazıklar olsun..
Ve en acısı maç içerisinde seri oyundan çıkıyor ve selçuk hala oyunda.O zaman seriyi neden aldın kardeşim demezler mi adama..

Kardeş Lisenden çıkmış gelmişsin geri dön bence.

Selcuk la ilk 11 baslamanin hic bir mantigu yok yahu dün den beri düşünüyorum iç saha maçı olsa anlarım deplasman maçında hiç bir mantığı yok..

Bir ara yürümüyordu bile. Ayağına top geldi, laubali bir şekilde ne yapacağını bilemedi yavaşça pası verene geri gönderdi topu ayağıyla ittirerek.
ya adam terlemedi bile 10 numaralı formayı verene ben yazıklar olsun o formayı kimler giydi hadi koşma ve ruhsuz bir ara pas bir sut ya bu kadar mı olmaz ya sat git fredi kirala yeter ya Kadıköy'de hakemden korkup maça çıkmayan adamdan ne olur asıl oynaman gereken maç bu sen hocam beni çıkar lan biz omuzu çıkmış kaptanımızi izledik bu elin gavuru aldığı paralar o ruhsuz halı sahada kendi öz çocuğumuz oynasın yenilelim vallaha kızmam yeter be belhanda

Kaan Ayhan'ı falan getiremeyiz en fazla Ertuğrul gelir yerli stoper olarak.

Yazıklar olsun..

Bizim tüzüklere göre teknik ekip seçimle gelmiyor. Yahu yönetimle ne alakası var oyuncu değişikliğinin? Adam sana malzemeyi vermiş işte?

Mariano'nun geçen yıldan beri gitmesini istiyorum. Geçen yıl Arena da çıplak gözle kaç kere izledim adam tamamen bitik futboldan emekli olmuş. Hazırlık maçlarında 1-2 orta açınca millet tav olup kalmasını istedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt