Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
1 haftadır tempo hız sorunu yaşayacağımızı yazıyorum kalite nzonzi feguli falcao 11 e girince yeterli seviyeye gelir ama hız ve tempo sorunu tüm yılı kapsayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetime kim git diyo rengo. Ipini cekelim, linc falan edelim.Tarihimizde ilk sefer belkide takimimizi CAS yoluyla UEFAya karsi dava kazandiran, Fatih Terimle uyumlu, Nzonzi/Emre Mor/Seri/Babel/(Falcao) gibi hayalden ote yildizlari alan, uzun zaman sonra ilk sefer kâr yaptiran yonetime git demek te..
Ne bileyim.. Arkadaslarin kalbini kirmak istemiyorum
Amaç ne abicim bende memnun değilim ama sallamıyorum adamalara gereksiz yere bu sene tek satış konusunda kızarım diğer konularda gayet iyiler ama senin bir garezin var belli yoksa Ünal aysalcımısın yada dursun aydın özbek
Açıkçası yazdım ama alınan adamlar üzerinden değil alınmayanlar üzerinden diagne hariç tabiki orda yaptıkları hata çok büyük mesela diagne Belhanda satışı yapıp bekleri ve orta sahayı değiştirmelilerdi tabi terimin de verdiği talimatları bilmiyoruz biz burdan konuşmak hata olurMemnun değilsen neden yazmıyorsun.
Polat,aysal,özbek alayının yatacak yeri yok.
Bence yedek forvet degil Babelin yerine hizli bi kanat almaliyizOzurnafor , Mitroglou ve Diagne'yi gönderip Falcao ve iyi bir stoper alırsak birde Cenk Tosun'u kiralarsak enfes kadro olur bence. Yerli stoper yok doğru dürüst bize iyi bir yabancı stoper lazım gibi
instagram yormuşturToktorcum dün bizimkiler sucaktan mı yoksa laubalilikten mi koşmaya halleri yoktu sence?
Ahmet Çaligi koymak ömrümüze ömürmü katiyor?
Ne istifası yahu?
Bu yönetimin istifasını ancak liseci yiyiceler isteye bilir veya karşı taraf taraftarı...
Lisecimisin?
burasi galatasaray burda basarisizliga tahammul yok.baskalarinin yerine koyma bizi cunku baska galatasaray yok.Bu takım 2 senedir şampiyon oluyor.Kadroya yatırım herşeye rağmen hala devam ediyor ama Bir maç kaybedilince ne Fatih Terim in hocalığı kalmış ne yönetimin seçime gitmediği kalmış nede futbolcuların futbolculugu bırakılmış.
Demekki bizler diğer takımların taraftarlari olsak.Senede birkac hoca bir kac yönetim degiştirecegiz bu kafa yapısıyla.
Sezon sonuna kalmadan bu takım şampiyon olur.Bu yangınci arkadaşlarda biraz övünür sonrada transferleri beklemeye başlar yine.
Hm okay.... katılmıyorum pek gerçeklerine o vakit.Liseci zihniyetten nefret ederim.
Gerçekleri gören bir taraftarım.
Başımızdaki adamların çok beceriksiz ve yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Galatasarayın hakettiği başkan ve yönetimi bulana kadar devam.
Bugün beIN Sports’taFalcaonun maci hangi gun ve yayinlayan bi kanal var mi?
Başarısızlik?burasi galatasaray burda basarisizliga tahammul yok.baskalarinin yerine koyma bizi cunku baska galatasaray yok.