Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery Ribery Ribery... Kilidi açacak adam geçecek çalım atacak adam lazım. 1.5 2 milyon Euroya 1 sene gelsin oynasın. Kapanan takımlara karşı ligde çok rahatlatır. Ben de isterim Onyekuru tarzı genç bir kanat ama şu haftaya bırakılmayacak bir transfer maalesef. Kolay kolay o tarz bir adam bulamayız.
riberinin tursusunu mu kuracagiz 36-37lik kanat olur mu

Belhanda her deplasman ayni gamsız , lakayt . İstanbul’da o seyircinin önünde dedemde oynar . Kaliteli oyuncu bence kalitesini deplasman maçlarında gösterir .

@Sergen Zeren senin genclerden çağrı balta bayerne gitmiş?
torpil falan mı yoksa cidden yetenek fıskırıyormu o cocuktan. maradona vari bi videosu vardı gerci buralarda

———————-Muslera———————
Mariano—Luyindama-Donk—Linnes—
———————Nzonzi———————-
————-Seri————Atalay—————
-Feghouli——————————Babel—
————————Falcao——————-

Üstüne basa basa söylüyorum Falcao sali günü gelirse Bu kadroyla çikmaliyiz netttt

Evet ekonomik olarak en iyisiyizde.Kötünün iyisi diyelim. fakat bu sene artıya geçmemiz bu yönetimin başarısı falan değil.geçmiş yönetimlerde dahil, teknik ekip olsun hepsinin payı var.Ayrıca arazilerdende çok ciddi gelir elde edildi.
Çok daha iyi durumda olabilirdik.Geçen sene çok ince bir çizgi başakşehir mmallık yapmasa şampiyon falan olamazdık.
Geçen sene şampiyon olmamak için yönetim elinden geleni yaptı ama başaramadı.

Belhandaya teklif geliyorsa sen satmıyorsan ffpden bahsedemezsin.
diagne gibi yetersize 10 milyon ve üzeri para verriyorsan ffpden bahsedemezsin.
Yapılan yapılmayan çok ciddi transfer hataları var.
Hala albayrak gibi bir adamın transfer işlerinde olması rezillikdir.Kimin umrunda.Söz konusu Galatasarayın menfeatiyse bu işi yapacak adamları bulacaksın.Orada sen şhow yapmayacaksın.

nihat özdemir ismi ilk çıktığında tepkini koyacaksın.Hakkımız bile erman toroğlu bunlardan daha iyi savunuyor.El çektirilen hakem hakkında açıklama yapılmaz mı yahu..

bu yönetim ve eski yönetim hiç faretmez şu klübe sponsor bulamamak tam bir rezillik.Neredeyse trabzon gibi bir takımdan bile daha az kazanıyoruz.
Yok zenginler sponsor olmuyor muş ne yapalım falan bunların hepsi boş işler..O zaman Galatasaray başkanı olmayacaksın. Zaten olmasaymış daha iyi olurmuş onu anlıyoruz.

seriymiş, enzoziymiş bunlar detay...Önemli detaylar fakat olaya geniş pencereden baktığımızdda başımızdakilerin yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta mali ve sportif başarıları mevcut 1.5 aldıkları görevde.

Eksileri yok mu? Var elbette ama zamanlarıda var halen sponsor konularda Özelikle ki çalışmalar olduğunu az çok biliyoruz bu konuda.

Ibb ne yapmış ta biz şampiyon olmuşuz konusu tartışılır. Ligin ikinci devresinde tır gibi geçtik ligin üzerinden tek mağlubiyet almadan. Evet ibb malık yaptı o puan farkıyla diye biliriz ama genelikle şampiyonluğu kaybeden her takımın yaptığı hataları sayesinde diğer takım şampiyon olabiliyor....

Geçen sezonda City- Liverpool gibi istisnalar var diye genelleme yapamıyorum tabiki.
Orada ikiside sonuna kadar hak etmişti şampiyonluğu.

Kulübün artışa geçmesinin sadece bu yönetimin başarısı değil belki de ama Avrupa'dan ceza almadıysak ki, Avrupa kamuoyu halen şaşkınlık içinde bu konuyla ilgili, bu yönetime yazar net olarak. Şampiyonlar ligi gelirleri giriş yaptıysa bu yönetime dua etmek gerekir. 50-60 milyon Euro buhar olurdu o sözde eski başka yönetimler olsaydı.

Transfer konusuna gelirsek. Bu sene fena değiliz bu konuda ve yinede evet dört dörtlük değilse bile.

Geçen sezon bu ffp ortamında hazırlıksız ve alışa olmamış acemilik yaşadılar ve fiyasko yaşadı yönetim. Özrü olsa bile burada da net eksi puan yazılır yani.

Ve son olarak..... bu kulübü bu mali ortamda ve esnende ffp belalısı olupta yönetmek hiç kolay bir mesele değil bence.
Hem sportif başarı olacak, borçları yöneteceksin, UEFA ile savasacaksın, Türkiye'de pislikler ile uğraş vereceksin bir yandan, bir taraftan Kemerburgaz olayı mevcut.....

bütün şevkimizi kırdılar yemin ediyorum. geçen sene dökülüyorduk deplasmanlarda hadi neyse dedik seneye hocam düzeltir bunu. tam 1 aydır hazırlık maçlarıda dahil bakıyorum oynanan oyuna, gram düzelme yok hatta geçen seneden daha beter. yazık valla harcanan paralara kurulan kadrolara. birde falcaoyu bekliyoruz gelip kurtaracakmış gibi, o da bu uyuşuklara benzeyecek sonunda ne olacak. çok kaldırdık bir taraflarını suç bizde emin olun. bu kadar destek sevgiyi hakedecek bir mücadele bir oyun göremiyorum malesef.

———————-Muslera———————
Mariano—Luyindama-Donk—Linnes—
———————Nzonzi———————-
————-Seri————Atalay—————
-Feghouli——————————Babel—
————————Falcao——————-

Üstüne basa basa söylüyorum Falcao sali günü gelirse Bu kadroyla çikmaliyiz netttt
Iste genc adami boyle oynatacaksin. 10 as + genc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt