- 1 Mayıs 2018
- 57.223
- 48.017
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atalay fiziğini geliştirmiş mi?Hazırlık döneminde dikkat etmedim.———————-Muslera———————
Mariano—Luyindama-Donk—Linnes—
———————Nzonzi———————-
————-Seri————Atalay—————
-Feghouli——————————Babel—
————————Falcao——————-
Üstüne basa basa söylüyorum Falcao sali günü gelirse Bu kadroyla çikmaliyiz netttt
Atalay fiziğini geliştirmiş mi?Hazırlık döneminde dikkat etmedim.
Ghezzal gibi pas atan yok bu takimda
Topu eveleyip gevelemiyor.Çok hızlı düşünüyor.En sevdiğim özelliği...Bilmiyorum ama Belhanda ve Selçuk ikilisinden kötü olamaz
Kralhanda verelim abimeGhezzal gibi pas atan yok bu takimda
Topu eveleyip gevelemiyor.Çok hızlı düşünüyor.En sevdiğim özelliği...
Ofansif orta sahaya o kadar para dökene kadar bekleri yenilerimDiagne ve belhandayi toplam 20e sat.
Adam gibi ofansif bir orta saha 12
Falcao 0 bonservis
Yedek sprinter santrafor 5
Bunu yapmak nzonzi ve seriyi 1.5m euroyu kiralamaktan daha kolay
Seri tamda böyle adam ama değeri bilinmiyorBunu yapabilen Orta saha oyuncusu bulmak gerçekten çok zor
Top ona gelmeden nereye oynayacagini bilen vizyoncu CM olursa büyük paralara gider
Bekleri seneye beleş buluruz sözleşmesi bitenler ofansif orta saha çok onemliOfansif orta sahaya o kadar para dökene kadar bekleri yenilerim
Seri tamda böyle adam ama değeri bilinmiyor
Diagne ve Belhanda hakkında çıkan haberler bence yalan, ikisini 20 ye satmak zor iş ben inanmıyorum bu iki adama o paralar verilsin.Diagne ve belhandayi toplam 20e sat.
Adam gibi ofansif bir orta saha 12
Falcao 0 bonservis
Yedek sprinter santrafor 5
Bunu yapmak nzonzi ve seriyi 1.5m euroyu kiralamaktan daha kolay
Souza giulano 25e falan gittiDiagne ve Belhanda hakkında çıkan haberler bence yalan, ikisini 20 ye satmak zor iş ben inanmıyorum bu iki adama o paralar verilsin.
En azından biri şu an değişmeli Belhanda yerindede banegayı getiririz olur biter ama monchi veririm banegayı orası muamma bu arada illa 10numara diyorsan teixeirayı 7 8 civarına kapatırız bence maaşı yüksek olur orası ayrıBekleri seneye beleş buluruz sözleşmesi bitenler ofansif orta saha çok onemli