Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tellesin genel porto performansına baktım da dün gece, uçmuş resmen. 146 maçta 12 gol 44 asist yapmış. beğenilmiyordu burada

Denayer de vasat bulunuyordu, çöp diyenler falan vardı

Şimdi de Seri'ye falan takılmış. Sistem taktik çöp olunca...

Seri burda ve çeşitli platformlarda çok eleştiriliyor, ama yanlış değerlendirme yapılıyor. Adam pas atacak pas atmak için geldi ama kime atacak?? Belhanda ayağına ister, Babel ayağına ister, bekler yerinde ileri giden yok. Selçuk ve Diagne'den bahsetmiyorum bile. BU şartlar altında Mustafa Sarp'ı geri çağırsak bişey değişmezdi

Çok enteresan. Takım 2 senedir şampiyon ve oyunculara cazip teklifler gelmiyor. Oynanan oyunun herkes farkında. Bu yüzden bu sene kadroyu yenileyemedi hoca sanıyorum. Yedekte hala Donk, Selçuk varsa üstüne Adem Büyük falan alınıyorsa bu planlamada vasatlık vardır üzgünüm. Jordan Ibe tarzında biri gelse de hızlı kanat oyuncusuyla sahadaki kasvetli, ağır oyun yerini kanatlara akabilen, akıcı oyuna dönse. Takım adına en büyük dileğim bu bundan sonraki transfer sürecinde. Pas, pas, pas, pas... öğk!

Geçen sene kötü oynuyorduk.Ama ndaye ve onyekurunun enerjileri, hızlı oluşları falan çok katkısı oluyordu.

Şimdi aynı kötü oyun devam ediyor.Kötü oyun derken takım olarak sahaya iyi yayılamıyoruz, takım defansı inanılmaz kötü.Birde üzerine bireysel oyuncu anlamında kadrodaki oyuncuların bu kadar ağır olursa böyle zayıf denizli karşısında yenilgi görüyorsun.

Bizim çok acil kanat oyuncusu ve ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.Beklerde değişse iyyi olur.Ama bu kadar kısa zamanda yapılacağını düşünmüyorum.

Ama alınacak oyuncuların hızlı olmasına ekstra dikkat edilmeli.
Eğerki sadece falcaoyla transferi kapatmayı düşünüyorlarsa falcaoyu hiç almasınlar..Hiç transfer yapmasınlar.

Stoper Thiago silva, ranocchia,tonelli üçünden birisi alınabilir.
Kanat pjaca,jordon ibe alınabilir.
Bek aklıma gelmiyor.
Alınabilecek bek kim var yazın bakalım.

Babel anca yedek olur. Oraya 1 adam sart (genc pirpir 1e1 de adam gecebilem. Hem acik hem dar alanda is yapacak olan).

Orta sahadaki statik oyunculardan da gina geldi artik. Nzonzi Seri ile cozulecek gibi durmuyor.

Topu kaptirdiginda direk geri kazanmak icin savasan oyuncular istiyorum artik

şu nasıl beyler?
F9tThP.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt