Mustafa Ayhan
Sarı Üye
- 29 Mart 2011
- 689
- 836
- 1.353
yok yaw illaki vardır model kodu ancak bulunamıyor nette nike ı arayıp sormak lazımKişiye ozel mi acaba ?
Yaptırabilsek keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yaw illaki vardır model kodu ancak bulunamıyor nette nike ı arayıp sormak lazımKişiye ozel mi acaba ?
Yaptırabilsek keşke.
Kodu alan var mi reis kesin bulurmuyum.nike tan bulabilirsin![]()
Bulsam alicam hayatimiz ari kirmizi vasf.950 TL
tellesin genel porto performansına baktım da dün gece, uçmuş resmen. 146 maçta 12 gol 44 asist yapmış. beğenilmiyordu burada
Denayer de vasat bulunuyordu, çöp diyenler falan vardı
Gitcem bugün nike fotosunu gösterecegimyok yaw illaki vardır model kodu ancak bulunamıyor nette nike ı arayıp sormak lazım
Nerden bulcaz bunu vasf.950 TL
Beyler bu ayakkabıyı nereden bulabilirim bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 56417
Çok enteresan. Takım 2 senedir şampiyon ve oyunculara cazip teklifler gelmiyor. Oynanan oyunun herkes farkında. Bu yüzden bu sene kadroyu yenileyemedi hoca sanıyorum. Yedekte hala Donk, Selçuk varsa üstüne Adem Büyük falan alınıyorsa bu planlamada vasatlık vardır üzgünüm. Jordan Ibe tarzında biri gelse de hızlı kanat oyuncusuyla sahadaki kasvetli, ağır oyun yerini kanatlara akabilen, akıcı oyuna dönse. Takım adına en büyük dileğim bu bundan sonraki transfer sürecinde. Pas, pas, pas, pas... öğk!
Kararımı degistirdim bunda lacivertte var hiç hoş degil

Stoper Thiago silva, ranocchia,tonelli üçünden birisi alınabilir.
Kanat pjaca,jordon ibe alınabilir.
Bek aklıma gelmiyor.
Alınabilecek bek kim var yazın bakalım.
Bak o da güzel çözümmüşBiz genelde evdeki tum disileri komsulara kovuyoruz

Kararımı degistirdim bunda lacivertte var hiç hoş degil![]()
Hocam novak neyse de perreria'da sakatlıktan sonra tempo sorunu yaşıyor. Mariano'ya göre biraz daha tempolu ama eski temposu yok.cok degil
Trabzon
Novak ve Perreria yi toplam 2,3m euroya aldi