Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi'nin resmi hesabı beyler;

Ne demek elimizde oyuncular patlmadi.

Diagne alındığı gün patladı( yaklaşık maliyeti 20 milyon euro)
Donk sözleşme uzatildigi gün 2 milyon euro uçtu gitti.
Babel 34 yaşında bjk'den tekmeyi yemiş,koşacak hali yok top ezmekten başka bir şey bilmiyor, elimizde patladı( 10 milyon euro )
Jimmy-şener-adem 2 senede alacakları toplam maaş nerdeyse 6-7 milyon euro (bunların yerine herhangi bir genç oynasa daha mı kötü olurdu)

20+10+6+2= 38 milyonu sokağa attik.
Kötü olurdu diye kim dedi yani bu adamlar oynar yanına genç monte edersin babel iyi mentörlükte yapar kaldı ki ben baştan beri babel in yerine onyekuru yu tercih ederdim. Patlamadı dan kastım hala satılabilir oyuncularımız var bu sene para harcamadık satış yaparsak seneye guga muleka gibi gençlerle pek tabi doldurabiliriz bir kaç tane de olgun adam kaldı mı tamamdır tercihim feguli muslera Falcao yeterli olur

Haftaiçi kap bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün bizim ve bugun bjk maçları göstermiştir ki,4-1-4-1 taktiğinde orta sahadan ve dolayısıyla takımdan bişey beklemek iyimser bir temenni ancak.sahsım adına FIFA oynarken bile sonuç vermiyor bu sistem.:) temennim Fatih hocamızın tez vakitte bu garabet sistemden vazgeçmesi

Dün bizim ve bugun bjk maçları göstermiştir ki,4-1-4-1 taktiğinde orta sahadan ve dolayısıyla takımdan bişey beklemek iyimser bir temenni ancak.sahsım adına FIFA oynarken bile sonuç vermiyor bu sistem.:) temennim Fatih hocamızın tez vakitte bu garabet sistemden vazgeçmesi
4141 in defansın önündeki adamın seri olmasının tek bir mantıklı açıklaması yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt