Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
@Sertan Nalbant üstat profesör #10 olmaya az kalmış sende. Yeni rütbene geçince artik bizide tanimazsin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'nın yerinde Ljajiç olsa takımımızın çehresi müspet manada epey değişirdi.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
instagram.com
BJK den tek alacağım adam o olur belhandayı ikiye katlar geçen senede daha iyiydionce blowtasin cehresini degistirsin
Kötü olurdu diye kim dedi yani bu adamlar oynar yanına genç monte edersin babel iyi mentörlükte yapar kaldı ki ben baştan beri babel in yerine onyekuru yu tercih ederdim. Patlamadı dan kastım hala satılabilir oyuncularımız var bu sene para harcamadık satış yaparsak seneye guga muleka gibi gençlerle pek tabi doldurabiliriz bir kaç tane de olgun adam kaldı mı tamamdır tercihim feguli muslera Falcao yeterli olurNe demek elimizde oyuncular patlmadi.
Diagne alındığı gün patladı( yaklaşık maliyeti 20 milyon euro)
Donk sözleşme uzatildigi gün 2 milyon euro uçtu gitti.
Babel 34 yaşında bjk'den tekmeyi yemiş,koşacak hali yok top ezmekten başka bir şey bilmiyor, elimizde patladı( 10 milyon euro )
Jimmy-şener-adem 2 senede alacakları toplam maaş nerdeyse 6-7 milyon euro (bunların yerine herhangi bir genç oynasa daha mı kötü olurdu)
20+10+6+2= 38 milyonu sokağa attik.
BJK den tek alacağım adam o olur belhandayı ikiye katlar geçen senede daha iyiydi
Gaymah?Nzonzi'nin resmi hesabı beyler;
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.instagram.com

Kibir ve büyüklenme bize göre değil bro.@Sertan Nalbant üstat profesör #10 olmaya az kalmış sende. Yeni rütbene geçince artik bizide tanimazsin..
4141 in defansın önündeki adamın seri olmasının tek bir mantıklı açıklaması yokDün bizim ve bugun bjk maçları göstermiştir ki,4-1-4-1 taktiğinde orta sahadan ve dolayısıyla takımdan bişey beklemek iyimser bir temenni ancak.sahsım adına FIFA oynarken bile sonuç vermiyor bu sistem.temennim Fatih hocamızın tez vakitte bu garabet sistemden vazgeçmesi