Serkan Gündüz
10 Numara!
Bu sezon en çok pisliğin döndüğü sezon olacaktır. Bizi 3. Şampiyonluğa koşturmazlar, basını, Nihat. Özdemir'i, hakemleri buna müsade etmemek için herşeyi yapscaktır. Biz yine hepsini üstüste koyup olacağız.
Kafasını pembe'ye boyayip sabahtan akşama kadar instagram ve youtube'da beğeni peşinde koşan adamın ne mentorlugu olacak.Kötü olurdu diye kim dedi yani bu adamlar oynar yanına genç monte edersin babel iyi mentörlükte yapar kaldı ki ben baştan beri babel in yerine onyekuru yu tercih ederdim. Patlamadı dan kastım hala satılabilir oyuncularımız var bu sene para harcamadık satış yaparsak seneye guga muleka gibi gençlerle pek tabi doldurabiliriz bir kaç tane de olgun adam kaldı mı tamamdır tercihim feguli muslera Falcao yeterli olur
3 gol 5 asist yapmış geçen sene yawBanega hem asist hem şut olarak etkili bir isim
Yediğimiz golde de Belhanda yine yürüyor dün dikkatimi çekmemiş.

Monacoduklarımın evlatlarını yine üçlemişler.
Beter olsun şerefsizler... İnşallah kümeye düşerler.
Daha 1.hafta:
1-Hasan Şaş ı paralı köpeklere linç ettirerek istifaya kadar götürme.
2-Denizli-Galatasaray maçını hava 26 derece iken 20.30 da Sivas-Bjk maçını hava 13 derecede iken 21.45 de oynatma
3-Mustafa Öğretmenoğlu gibi kim olduğu bilinmeyen bir hakemi Sivas-Bjk maçına vererek bjk ye büyük çapta destek sağlamak(ilk 45 dkda Canere ve Vidaya sarı kart çıkmaması,Sivas kalecisini hastanelik eden Boyda sarı kart verilmesi ayrıca VAR'da pozisyona bakılmaması)
Diğer maçlarda neler göreceğiz kim bilir.
Simdiki hocada kalmasini istiyor degisen hic bisey olmaz cok sacma bi dusunce Simdiki hoca Falcaoyu istemese ve mecburen bize evet deseydi bu dediklerin gecerli olurdumoncaonun durum rezil. iş öyle bi hale geldiki tam yatan transfer klişesi. monaco td yı kovacak yenı gelen td falcao ıle gorusecek planlarımın arasında sen en kıymetlı yerde duruyorsun dıyıp kalmaya ıkna edecek.
falcao o an bizim için ölür.
ve konya maçında tribünlerde o efsane olacak pankart " 1 ölü 35 milyon yaralı "