Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon en çok pisliğin döndüğü sezon olacaktır. Bizi 3. Şampiyonluğa koşturmazlar, basını, Nihat. Özdemir'i, hakemleri buna müsade etmemek için herşeyi yapscaktır. Biz yine hepsini üstüste koyup olacağız.

Kötü olurdu diye kim dedi yani bu adamlar oynar yanına genç monte edersin babel iyi mentörlükte yapar kaldı ki ben baştan beri babel in yerine onyekuru yu tercih ederdim. Patlamadı dan kastım hala satılabilir oyuncularımız var bu sene para harcamadık satış yaparsak seneye guga muleka gibi gençlerle pek tabi doldurabiliriz bir kaç tane de olgun adam kaldı mı tamamdır tercihim feguli muslera Falcao yeterli olur
Kafasını pembe'ye boyayip sabahtan akşama kadar instagram ve youtube'da beğeni peşinde koşan adamın ne mentorlugu olacak.
Kendisine faydası yok gençlere ne faydası olacak.
Başımıza çok büyük bela aldık.
Donk ile birlikte takımın içine iyice edecekler

Hissiyat sadece. Falcao geldikten sonra bence biz bir hızlı kanat oyuncusu alırız. Sezon başı eleştiri değil ama Babel götüremiyor orayı.

SA renktaşlar ben halen şaşın durumuna şaşkınım acaba hasan şaş yönetim tarafından baskımı gördü.Ayrıca dün anladığım kadarıyla falcao muhabetti gs futbolcuları kötü etkilemiş tüm konstrasyonu kayıptı. bu arada banega bence gelecek bunuda buraya yazıyorum fatih hocam herhalde belhandayı kesin satacaklar. bu dursun

Monacoduklarımın evlatlarını yine üçlemişler.

Beter olsun şerefsizler... İnşallah kümeye düşerler.

Bilemedim, Abdurrhyme 99% bitti dedi, adamlar salacak Falcao'yu yani, şimdi 3 yediler diye uyuzluk yapmazlar umarım...

Hem kardeş kulüp falan ayağına ilk size satalım diyip bunlara marcao'yu falan çakmaya çalışıcaz gibi geldi, belki beleşe oyuncu da kiralardık ilerde

Daha 1.hafta:
1-Hasan Şaş ı paralı köpeklere linç ettirerek istifaya kadar götürme.
2-Denizli-Galatasaray maçını hava 26 derece iken 20.30 da Sivas-Bjk maçını hava 13 derecede iken 21.45 de oynatma
3-Mustafa Öğretmenoğlu gibi kim olduğu bilinmeyen bir hakemi Sivas-Bjk maçına vererek bjk ye büyük çapta destek sağlamak(ilk 45 dkda Canere ve Vidaya sarı kart çıkmaması,Sivas kalecisini hastanelik eden Boyda sarı kart verilmesi ayrıca VAR'da pozisyona bakılmaması)

Diğer maçlarda neler göreceğiz kim bilir.

Sonra sene sonunda GS hakemlerle şampiyon oldu algısı yaratacaklar, onlar böyle omurgasız işte @Chemedya (ahmet ercanlar) mı ne,

dayanamadım blockladım twitter'da böyle bir yalakalık olamaz

edit: yanlış yazmışım kelimeyi

moncaonun durum rezil. iş öyle bi hale geldiki tam yatan transfer klişesi. monaco td yı kovacak yenı gelen td falcao ıle gorusecek planlarımın arasında sen en kıymetlı yerde duruyorsun dıyıp kalmaya ıkna edecek.
falcao o an bizim için ölür.
ve konya maçında tribünlerde o efsane olacak pankart " 1 ölü 35 milyon yaralı "
Simdiki hocada kalmasini istiyor degisen hic bisey olmaz cok sacma bi dusunce Simdiki hoca Falcaoyu istemese ve mecburen bize evet deseydi bu dediklerin gecerli olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt