Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosverin Samatta'yi ne yapacagiz onu nasil olsa 26 yasinda, tanzanya'li ve belcika liginde oynuyor, simdi bizim oyun sistemimiz icin dogru profilde oyuncu oldugu icin parlatip iyi paraya satariz bence hic gerek yok.

Falcao ilac olur. 3 yillik sozlesme, yillik 6-7m, 3m bonservis, en azindan bir yildiz aliriz. Tam taraftarin istedigi transfer, mis gibi. Sosyal medya'da yangina devam, Albayrak Falcao nerede yazmaya devam.
Ne anlatıyon yaw Samatta ile Falcao'nun maliyeti bir mi ? Adam için 12 Milyon'dan fazla istiyorlar hangi para ile alacaksın opsiyonlu falan alsan seneye daha büyük problem hiçbir mantıklı tarafı yok. Falcao düşük bonservis yüksek maaş ile gelecek FFP için uygun ve Samatta'dan en az 2 gömlek iyi. Falcao gelmedi bu arada henüz eğer gelirse yaparsın bu çıkarımları.

Hic goremedik o pasorlugu

Yanlış oyuncularla yan yana yanlış yerde oynamış olsa da oyuncu kendini belli ediyor aslında. Önümüzdeki hafta sahanın en iyilerinden olacaktır doğru dizilişle birlikte
[/QUOTE]
Abi herkes farklı maçmı izliyor bu adam topu almadan önce nereye atacağını nereye oynayacağını kafasında kurguluyor yav tam bir playmaker kumaşı var bu adamda regista olarak denemek saçma üstelik yanında kesici bir adam yokken

Dünya üstünde bizde bek oynayacak güçte bir futbolcu olduğunu sanmıyorum ben pek, bek oyuncularında değil Terim hocamızın sisteminde sorun var. Bu sistemde en çok yük bekler ve stoperlerde oluyor hep, Muslera'yı saymıyorum zaten. Defans arkasına 100 tane top yiyoruz adam 95'inde doğru zamanlamayla çıkıyor 5'inde çıkamayınca yine en ağır eleştiriyi o yiyor. Mesela defans oyuncusu gol yedirince maçı verdi diyoruz da afedersiniz Diagne malı o golü atsa belki çok farklı senaryo gerçekleşecek farklı kazanacağız yani. Adamlar her pozisyonda bire bir kalıyor sürekli, Belhanda dilosu olabilirsiniz aşık da olabilirsiniz ama Allah için bir izleyin. Nagatomo ileri çıkmış Belhanda top kaptırıyor 5 metre koşmuyor geri, Babel götünü kaldırmıyor ama geriye bir atak oluyor Nagatomo 50 metre depar atıyor mecbur, Mariano ve Linnes'de öyle. Zaten bu adamların üstünde geriye gelmeyen kanatlar ve boktan sistem yüzünden aşırı yük var. Kızmayın da boş eleştiriler oluyor bunlar biraz.

Bence bu kadar ön yargıya gerek yok nzonzi yi falan kaşla göz arasında bitirdilrr sonuçta ki her ne kadar savunsamda gereklş satışları yapmaz ve takıma bek almazsa bu yönetim eksiyi alır benden
Beklentimi minimize etmiş durumdayım. Bahsettiğin varsayımlar gerçekleşirse cidden sürpriz olur benim için.

.
Bosverin Samatta'yi ne yapacagiz onu nasil olsa 26 yasinda, tanzanya'li ve belcika liginde oynuyor, simdi bizim oyun sistemimiz icin dogru profilde oyuncu oldugu icin parlatip iyi paraya satariz bence hic gerek yok.

Falcao ilac olur. 3 yillik sozlesme, yillik 6-7m, 3m bonservis, en azindan bir yildiz aliriz. Tam taraftarin istedigi transfer, mis gibi. Sosyal medya'da yangina devam, Albayrak Falcao nerede yazmaya devam.

13 verdiler premier ligden samattaya satmadılar en az 15 istiyorlar.. Parlatan parlatmış adamı zaten..

Hadi 15e aldın kaç paraya satmayı düşünüyorsun? Bu ligin hiç bir ağırlığı yok.

Dünya üstünde bizde bek oynayacak güçte bir futbolcu olduğunu sanmıyorum ben pek, bek oyuncularında değil Terim hocamızın sisteminde sorun var. Bu sistemde en çok yük bekler ve stoperlerde oluyor hep, Muslera'yı saymıyorum zaten. Defans arkasına 100 tane top yiyoruz adam 95'inde doğru zamanlamayla çıkıyor 5'inde çıkamayınca yine en ağır eleştiriyi o yiyor. Mesela defans oyuncusu gol yedirince maçı verdi diyoruz da afedersiniz Diagne malı o golü atsa belki çok farklı senaryo gerçekleşecek farklı kazanacağız yani. Adamlar her pozisyonda bire bir kalıyor sürekli, Belhanda dilosu olabilirsiniz aşık da olabilirsiniz ama Allah için bir izleyin. Nagatomo ileri çıkmış Belhanda top kaptırıyor 5 metre koşmuyor geri, Babel götünü kaldırmıyor ama geriye bir atak oluyor Nagatomo 50 metre depar atıyor mecbur, Mariano ve Linnes'de öyle. Zaten bu adamların üstünde geriye gelmeyen kanatlar ve boktan sistem yüzünden aşırı yük var. Kızmayın da boş eleştiriler oluyor bunlar biraz.
Marianonun daha maçın başında koşacak mecali kalmıyor yahu bunla ne alakası var tabi bundan bağımsız defansı önde kurma konusu benide irrite ediyor çok saçma

Yalnız ş.ligine oyuncu bildirebilmek için birini satmamız lazım diagne gitmeyecem derse muhtemelen belhanda satılacak, şu an başkada para edecek topçu yok zaten.
O sebeplen ucuza mukhtarı bitirip gelsinler bu işi huzur içinde çözelim

Para mı var , Sat diagneyi satabiliyorsan.

Marianonun daha maçın başında koşacak mecali kalmıyor yahu bunla ne alakası var tabi bundan bağımsız defansı önde kurma konusu benide irrite ediyor çok saçma

Mariano'nun fizik durumu baya kötü doğru da durumu anlatmak için söyledim. Özellikle bizim gibi oyunu sürekli önde oynamak isteyen bir takım için Belhanda gibi kolay top kaybı yapan oyuncular anormal öldürücü oluyor. Ben genel olarak basit top kaybı yapan oyunculara deli oluyorum zaten 18'e bile almam vallahi. Sen top kaybediyorsun 5 metre koşuyorsun ama bekte oynayan adamı 50 metre koşturuyorsun her seferinde, sonra 1 asist yapıyorsun 20 top kaybına rağmen kral oluyorsun. Böyle takım olunmaz zaten sıkıntı orada, bekte oynayan adam da insan farkında herşeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt