Mahmut Usta
Sarı Üye
- 15 Ağustos 2019
- 457
- 234
- 238
Belhanda güzel adam vesselamYorum yapacaksan duzgunce yap, laflarina dikkat et tipe bak falan ne oluyo?
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda güzel adam vesselamYorum yapacaksan duzgunce yap, laflarina dikkat et tipe bak falan ne oluyo?
——————————————————
Gecen biri yazmisti belhanda iyi oynadi 3-5 yorum geldi kötü olsa 30 sayfa yazarlardi falan diye, pusucu anti tayfa elleri tetikte bekliyor her zaman![]()
——————————————————
Göndeririz bence kendisi seve sevede gider burda kral ilan edenler var ama her ne kadar bu adamı çok sevselerde üzgünüm ama bu taraftar belhandanın umrunda değilBelhandanın takımın paraziti olduğunu ne 10 ne 8 nede 6 numara meziyetlerinin olmadığını okadar top kaybı yapan bir adamı ortasahanın hiçbiyerine koymaz kimse birçok kesimin anlamış olmasına sevindim ama iş işten geçti sezon başladı gönderemezsin artık
Efektif ile kastın nedir? Diğerlerinin işlevi nedir?Belhanda hala takımdaki tek efektif orta sahamız Nzonzi ve Seri'nin işlevi daha farklı
Falcao ile iç mimarın yazışmalarıymışsinan engin ne diyor yav izleyen var mı yazışma falan göstermiş
Taylanla mehmete noldu kesildi haberlerOrtasaha almalıyız ! Yedekte oturacak ortasaha yok
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 56495
Bu stoper ikilisi ile CL'de maclara cikmis bir takimiz, Luyi ve Marcao ikilisinden mi korkuyorsunuz yaw.
hoca belhandaya yer yok zaten hoca bence 442 de diagne falcao ikilisini istiyor takımın yükünü alacak futbolcular bunlar aslında taraftar olarak diagneden memnun olunmamasını anlamıyorum o kadar kötü değil koşuları iyi bence ayrıca hocanın sorunu buda değil turk futbolcu olması gerektiğini şenol ve tff açık açık ifade ediyor zaten yani tff başkanı çıkıp lig başlamadan diyor kısaca 11 yabancı görmeyeceğiz zira tepki var diyor daha ne desin.türk futbolcu kim var hemen ilk 11 yazılabilir yok sorun bunlarDiagnede belhandada gitsin he 442 oynicaksak eğer belhanda gitmesin ama442 oynamas hoca bence
Diagne bu saatten sonra bizim isteklerimizi karşılamaz zaten diagne falcao ikilisi rezalet olurhoca belhandaya yer yok zaten hoca bence 442 de diagne falcao ikilisini istiyor takımın yükünü alacak futbolcular bunlar aslında taraftar olarak diagneden memnun olunmamasını anlamıyorum o kadar kötü değil koşuları iyi bence ayrıca hocanın sorunu buda değil turk futbolcu olması gerektiğini şenol ve tff açık açık ifade ediyor zaten yani tff başkanı çıkıp lig başlamadan diyor kısaca 11 yabancı görmeyeceğiz zira tepki var diyor daha ne desin.türk futbolcu kim var hemen ilk 11 yazılabilir yok sorun bunlar
falcaoyu alirsin, bir sey demem ama marianolu nagatomolu babelli kadro zaten cok yasli. elestirim buna.2 kanat 2 bek alsak takim ucacak.
Satsında kurtulalım bıktım abi vasata alışmaktan bir kerede tüm mevkilerimiz kusursuz olsa nolur yahu 12-13 döneminde bile amrabat semih dany gibi vasatlar vardıseneye satacak adam yok hoca bekleri degstirmek icin ozaman sattıracak faslı deve cobanını
aklıma gelen tek iyimser senaryo bu.
Adem ljajic gibi oyuncu lazim belhandanin yerine
seneye satacak adam yok hoca bekleri degstirmek icin ozaman sattıracak faslı deve cobanını
aklıma gelen tek iyimser senaryo bu.
jardim yeter artık kardeşim
jardim yeter artık kardeşim