Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen biri yazmisti belhanda iyi oynadi 3-5 yorum geldi kötü olsa 30 sayfa yazarlardi falan diye, pusucu anti tayfa elleri tetikte bekliyor her zaman

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Avatara ve imzaya bak, tövbe yarabbim. Allah korusun.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Belhandanın takımın paraziti olduğunu ne 10 ne 8 nede 6 numara meziyetlerinin olmadığını okadar top kaybı yapan bir adamı ortasahanın hiçbiyerine koymaz kimse birçok kesimin anlamış olmasına sevindim ama iş işten geçti sezon başladı gönderemezsin artık
Göndeririz bence kendisi seve sevede gider burda kral ilan edenler var ama her ne kadar bu adamı çok sevselerde üzgünüm ama bu taraftar belhandanın umrunda değil

Diagnede belhandada gitsin he 442 oynicaksak eğer belhanda gitmesin ama442 oynamas hoca bence
hoca belhandaya yer yok zaten hoca bence 442 de diagne falcao ikilisini istiyor takımın yükünü alacak futbolcular bunlar aslında taraftar olarak diagneden memnun olunmamasını anlamıyorum o kadar kötü değil koşuları iyi bence ayrıca hocanın sorunu buda değil turk futbolcu olması gerektiğini şenol ve tff açık açık ifade ediyor zaten yani tff başkanı çıkıp lig başlamadan diyor kısaca 11 yabancı görmeyeceğiz zira tepki var diyor daha ne desin.türk futbolcu kim var hemen ilk 11 yazılabilir yok sorun bunlar

hoca belhandaya yer yok zaten hoca bence 442 de diagne falcao ikilisini istiyor takımın yükünü alacak futbolcular bunlar aslında taraftar olarak diagneden memnun olunmamasını anlamıyorum o kadar kötü değil koşuları iyi bence ayrıca hocanın sorunu buda değil turk futbolcu olması gerektiğini şenol ve tff açık açık ifade ediyor zaten yani tff başkanı çıkıp lig başlamadan diyor kısaca 11 yabancı görmeyeceğiz zira tepki var diyor daha ne desin.türk futbolcu kim var hemen ilk 11 yazılabilir yok sorun bunlar
Diagne bu saatten sonra bizim isteklerimizi karşılamaz zaten diagne falcao ikilisi rezalet olur

Adem ljajic gibi oyuncu lazim belhandanin yerine

hatırlıyormusunuz yıllar önce antepe tariq al-taib diye bir libyalı oyuncu gelmişti oldukça ucuz bir fiyata.. işte şu an elimizde böyle bir oyuncu olsa takım ofansif yönde sınıf atlar.belhandaya 12 milyon bonservis (bonuslarla birlikte) ve senede 4,5 milyon ücret ödüyoruz..para önemli ama parayı kullanacak akıl daha önemli.

jardim yeter artık kardeşim

Neredeyse 1 tane maçı bile yok son zamanlarda öyle oynattığı

En son 16/17 sezonunda sıkı sık 4-4-2 oynatmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt