Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde artıya geçmek zorunda olan Galatasaray, Mbaye Diagne'yi satamazsa başka futbolcuları elden çıkarmaya yönelecek. Adaylardan birisinin Martin Linnes olduğu ifade edildi.

L'Équipe

Jardim, Radamel Falcao'yu Metz maçı kadrosuna almıştı ama Falcao son anda garip şekilde sakatlandı. Kaplan'ın aklı fikri İstanbul’da. Çünkü,ona 2022’ye kadar süper bir sözleşme teklif eden G.Saray çok cazip ve bu fırsatı kendisini yaralayarak mahvetmek yanlış olurdu!

Eger dogruysa buyuk profesyonel. Luyindama gibi KAP sonrası bir mac daha Liege ile maca çıkmıyor

Beyler son sayfalari okudum nzonzi'nin pastore'yi takip ettigini kim uyduruyor yok oyle bir sey
...
SmartSelect_20190818-104136_Twitter.webp

Katiliyorum. Ha eger Mariano satilirsa Gaga mi guga mi ne vardi onu aliriz :asd:
Bence linnes out kurzawa in yapsak harika olur nagayla marianonun sağ bekteki durumlarına bakarız ona göre devre arasında birini yolcu edip gugayı alırız fişek gibi takım oluruz üstelik uyum parça parça değiştirince uyum sıkıntımızda olsak tabi temmuz ayında olsak ben iki bekide değiştirelim derdim

15 Gün kaldi.

Diagne, Kostas ve Ozonwafor kesin yolcu.

Falcao kesin geliyor.

Linnes, Nagatomo, Belhanda, Mariano ya alici cikarsa hemen yollanmali.

Banega, Sol Bek, Sag bek olursa almaliyiz.

Ribery süper olur ... 1+1 Sözlesme.

Yerli yedekte lazim.

Kadro cöp. Tr icin yetmeyebilir bile.

Saglam oyuncu olarak Muslera, Luyi, Nzonzi, Feghouli, Falcao, Babel var.

Diger oyuncular henüz benim icin soru isareti. Seri dahil.

Tr için yetmeyebiliri başa yazsaydın da devamını okumaya gerek kalmasaydık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasarayin takip ettigi nzonzi hesabi pastoreyi takip etmiyor beyler.

Bu yazdıklarım senin özelinde değil genel konuşuyorum.

Bizim taraftar bu kafayla devam ettiği sürece biz hayatta normal fiyata topçu alıp yüksek rakamlara satamayız.

Hep diyorum bizimkilere olmuş ismi cismi belli olan adam lazım. Yoksa eleştiri manyağı yapıp 1 yıl içinde ıslıklarlar.

Marcao formsuz başladı çok hatada yapıyor eyvallah. Fakat 30 yaşında hala pozisyon alma hatası yapan Maicon'dan çok daha iyidir bana göre.

Hata yapa yapa takımı yaka yaka tecrübe kazanacak. Yaşı bir stoper için hala çok genç.

Lafa gelince herkes Ajax olalım Porto olalım ama oyuncu hataları yapmaya başlayınca keşke Cahill gelseydi vs.

Neyse konuşmaya bile değmez.

Cevap yazmayacagim :)

Kurzawa şu an tam fırsat transferi 3-4 falan halletsek efsane olur.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bedavaya bize yedirmezler ama şimdi ufak rakamlara bonservisini alabiliriz.

Kurzawa şu an tam fırsat transfer 3-4 falan halletsek efsane olur.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bedavaya bize yedirmezler ama şimdi ufak rakamlara bonservisini alabiliriz.

Benim istedigim solbek

Alex moreno, Raye vallecanodan tam aradimiz cift cigerli solbek

Kurzawa şu an tam fırsat transfer 3-4 falan halletsek efsane olur.

Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum herif satış listesinde geçen sene sakatlanmasa zaten şu an ayakkabısını bile alamazdık ama şimdi kesinlikle kaçırmamalıyız sol ayaklı mis gibi hücum beki al sol beke sağ bekte marianoyla nagatomo kapışsın iyi olan formayı kapar orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt