Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayla ilgili selcuk elestirilerine katiliyorum ama selcuk’u bu takimdan kesen ve süre vermeyen hocaya da sabir göstermedi taraftar farkli sebeblerden ve üst üste gelen kötü sonuclardan dolayi,böyle olunca celiski oluyor iste

Taraftarimiz sosyal medya da güclü oldugu icin herkesi etki altina almayi basariyor,guardiola gelse pas oyununa sistemine falan sallayacagimiz icin bizi her sezon sampiyon yapan hocamiza destek vermekte fayda var

Futbolu yonetenler gerizekali yemin ederim bak. %23müş lan %80 iken önüne gelen 2 milyon euro alıp yerinde saymayı gectim geri gidiyor bir tik ilerlemiyordu. Turk futbolu şu anda yerli oyuncu yetistiriciliginin zirvesini oynuyor 2 sene sonra bu sayi en az 4e katlanır.

Son düzenleme:
Yalnız bizim deplasman oyunu ile falcao çok gömülür söyleyeyim.Biz forvetlere pozisyon sağlayamıyoruz ki
Gole çevirme yüzdesi çok yüksek bi adam o yüzden 2-3 pozisyon bulsak falcao için yeter bence zaten daha fazlasını da buluyoruz. Denizli maçında falcao olsa maç ilk yarıda biterdi.

Diagne ve Belhanda kesin kalacak gibime geliyor Yunus ve Linnes ihtimalleri var onlarda açığı kapattırır. Falcao beleş falan geliyorsa alırız belki.

Diagne satilirsa en az 10-15e gider.

2,8 Milyondan yaklasik 7-12 arasi kaliyor.

Bu parayla Banega (5mio), Mehmet Özcan (1Mio) + Kolarov(3Mio) + Ribery(0Mio) alinmali.

Linnes, Nagatomo, Kostas, Diagne,Ozonwafor gidince kontenjan acilmis oluyor.

Linnesten gelen parayida yedek Forvete harca. Belkide Cenk Tosun Kiralik alinmali.

Sakin ol adaş.ben 9 yillik uyeyim bizim zamanimizda boyle sari mari uye yoktu.tarlaydi hep buralar
ben dısarıdan ziyaretçi olarak takip ediyordum yıllardır transfer nöbetlerinde sadece ama ziyaretcilere transfer nöbet forumu bazen kapatılıyor ondan üye oldum normalde bu kadar yazmam zaten. öğretmenim tatildeyim bos vaktim var ondan yazıyorum bol bol su günlerde

Leicesterda Amartey ve mendy yedekte bile yoktu artık sakatlar mı bilmiyorum iyileşselerde orta sahada ancak 4-5.seçenek olurlar.. . Bu adamlardan biri bize gelse seviniriz karşılamaya gideriz Avrupayla aramızda büyük bir uçurum var özellikle ingiltereyle.. Şampiyonlar liginden sırf bu yüzden bir beklentim yok

Şenol Güneş: "Yabancı sınırını bir anda kaldırın diyemezsiniz. Kademeli olarak azaltılabilir. 14 yabancı var. Asıl konu kulübün yapısı. Mesela 14 yabancıyı Avrupa'da kullanabilirsiniz. Türkiye'de önce 10, sonra 9 ve 8 kademeli olarak indireceksiniz." (NTV)

he sonra da 6 tane linsansli oyuncu bok gibi kural yüzünden tribünde otursun her mac

mala bak yahu

Leicesterda Amartey ve mendy yedekte bile yoktu artık sakatlar mı bilmiyorum iyileşselerde orta sahada ancak 4-5.seçenek olurlar.. . Bu adamlardan biri bize gelse seviniriz karşılamaya gideriz Avrupayla aramızda büyük bir uçurum var özellikle ingiltereyle.. Şampiyonlar liginden sırf bu yüzden bir beklentim yok

arkadaşlar amartey demeyin artık lütfen demeyin :(
Ekran Alıntısı.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt