Ahmet Sarılar
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2019
- 189
- 126
- 238
Akabinde Eşrefoğlu Hamamında kese icin randevusu varmış diye duyum aldım rengim.
Hemen ardındanda Çorlulu Ali paşa medresesinde Nargileye gidecekmiş diyorlar. (elma nane diye duydum ben)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akabinde Eşrefoğlu Hamamında kese icin randevusu varmış diye duyum aldım rengim.
Hemen ardındanda Çorlulu Ali paşa medresesinde Nargileye gidecekmiş diyorlar. (elma nane diye duydum ben)
Hava katacagi kesin Denizli macindan sonra cok dustuk Falcao bi mac 0-0giderken deplasmanda cikar .pozisyon yokken bir gol atar sana 3 puan kazandirir .En onemlisi klubeye hoca gelecek Denizli macindaki gibi oynamalari cok zor artik Tabi tempo hiz bakimindan cok gerideyiz onu nasil halledeceğiz bakalimCuma oynayan takımı Falcaonun adam edeceğine gerçekten inanan varmı?
Yani önde gol atacak, orta sahayı hızlı ve dinamik duruma getirecek ve defansı saglamlaştıracak...
Şaka bir yana ben inanılmaz eksikler görüyorum. Sadece golcü değil
2 aydir peşinde koştugumuz adami tekme tokat Monacoya kovalar bu taraftar![]()
Özelden yazdım sanaIP TV Paypal ile ödemeli riskli degilmi renktas
Klubün sinir uçlarıyla oynuyor.. kesinlikle menajeri akıl veriyor..Diagne özel uçakla bir yere gidiyor??!?
Diagne özel uçakla bir yere gidiyor??!?
Nasıl istersen var renktaşDiagnenin sevgilisi nasıl acaba